Feels like a circle around me while I wait for more




The shoes

Nu har jag äntligen fått hem skorna jag beställde från forever 21! Tog ungefär en kvart av hårt slit för att få upp paketet, men det vare värt! Går runt i huset nu och är bara glad.


hehe

Bara för att Linn inte ska hata mig så kan jag säga att det var ett skämt då jag sa "Väntar på att Linn ska äka hem". Och Linn, jag kom på en sak. Kul att jag bara behöver säga han, för att du ska förstå. Haha!


Jag är glad

Haha nu tänker jag fortsätta att berätta om linns och min mat-helg. Vi åt vofflor till frukost, suupergott! Borde göra det oftare. Sen så gick vi en snabbis på staden. Köpte bara ett hårband eller nåt liknande på Bikbok. Nu har vi sett Avatar och jag väntar på att Linn ska åka hem. Mys.


Är lite såhär, småglad.

Go modo!

Återigen står vi här och lagar mat. Ikväll så blir det Tacos! Har hunnit se mina föräldrar (+farbror,moster mm) på tv två gånger(vid modos två mål). De är ju nämnligen på AIK-Modo och firar pappas 50-årsdag i förväg. Och färför bor Linn hos mig. Men nu ska jag återgå till matlagningen!


Haha..

Filmkväll

Såg en galen film igår som heter The island. Linn sovde bara så jag såg den själv. Lagomt äcklig och sådär, men intressant.


hanni&limp

Har lagat någon vegitarisk pasta med pesto rätt. Till efterrätt har vi gjort vitchokladmousse. Ska precis sätta oss och äta nu! Muums:)


Mamma kan hon

Jag tycker verkligen om när mamma impulsbakar bullar!


Fy vad jag ser rund ut.

Summer breeze

(med johnossi eller Mraz, välj själv)




vissa saker saknar man

Den här skoldagen kändes ju väldigt nödvändig. Jag hade EN lektion, och det var idrott. Efter det så var det några timmars hål och sedan information om kurserna som vi ska få välja. Det var ju faktiskt ganska bra, men ändå, en lång och onödig dag! Nu ska jag äta ostkaka och dricka blåbärste!






Moälvens IBK!

Heeey, vad jag är dålig på att skriva. Ska bättra mig! Men om ett tag, för nu är jag hungrig. Har nämnligen haft träning.


Me and the Captain.

Rest In Peace

Per Oscarsson.

Kaspar i nudådalen.

Borka i Ronja rövardotter.

Två av alla filmer som jag kommer ihåg mest. Han har ju så ofantligt många!

Toasta Idoler

Vet inte riktigt vad som hände idag, men jag tappade greppet och åt godis, rostade mackor MED marmelad och drack oboy. Shit alltså vilket sug jag hade! Tur att jag har haft träning... Imorgon så får vi finbesök på Estet bestående av Linnea och Olle. Vi ska få grilla dem med frågor. Blir spännande det.



Till olle: "gjorde det ont när du föll ner ifrån himlen?"
Kalle J

Tv mys

Passar på att hälsa på datorn nu när det är halvlek på handbolls-VM. Vi beställde hem kinamat och åt framför Tvn. Älskaar friterad kyckling! Men nu börjar matchen igen. Orkar inte berätta om min egna match eftersom jag var så dålig. Pusshej.


Bilden har jag tagit från HannaÖhmans blogg. älskaren!

P3 Guld

Jag gillar de här grabbarna oerhört mycket! Att man kan göra så mycket med trummor och gitarr! Keep rockin säger jag bara!

Johnossi har av lyssnarna röstats fram som årets grupp. Andrea Flarup motiverar sin röst så här:

"Två personer. En stor scen. Trummor och Gitarr. De får mig att rysa. Rytmerna. Deras ansikten. Ja, allt. Deras musik får mig att känna mig levande, svävande och sprudlande lycklig."

Jag har väl redan nämnt att jag tycker Tove Styrke är grym? Om ni har missat det så kan jag säga igen att hon är stencool!

Succén för Tove Styrke fortsätter. P3-lyssnarna har röstat fram henne till årets nykomling. Så här lyder en motivering:

"Tove Styrke har förtjänat titeln årets nykomling för att hon gått ifrån att vara en typisk idol-artist till att bli en favorit för både kräsna kritiker och entusiastisk allmänhet."

De här var två av mina favoriter som vann ett pris. Andra jag hejjade på men som inte fick något var Hoffmaestro, Daniel Adams-Ray och Tallest man on earth(Jag gillar måånga fler av de nominerade också!). Sen så tycker jag också att Robyn förtjänade sina tre priser. Hon har haft ett bra år!

(source P3 guld)


Mycket vinster

Blev en 8km lång tur. Och det är jag stolt över att säga, haha. Har haft en riktigt skön dag. Fick se Modo vinna mot Timrå och Sverige vinna mot Serbien i handbolls-VM. Men Modos vinst känns bara hur skön som helst! Nu ska jag förtsätta mysa och dricka kaffe:)

M
Såhär fredligt såg det inte ut!

hejhopp!

hade match i morse som vi vann med 5 eller 6-3. Bra jobbat tjejer! Nu ska jag ut i fin vädre och åka längdskidor!

Hallå där

Har inte suttit vid datorn på nästan två dagar, och jag har mått väldigt bra! Men nu känner jag att jag inte vill svika mina kära läsare nå mer. Jag kan berätta lite kort vad jag har gjort.

Torsdagen: Började dagen med att åka fem km Längdskidor på idrotten, (cross country skiing,för mina internationella läsare). Jag och berry valde att ta den långa vägen eftersom vädret var kanoners. Sedan som vanligt, Innebandyträning. Efter det en härlig hockeymatch!

Fredagen(idag): Hade en hemsk Samhällsredovisning. Vi går inte in djupare än så. Spelade Rappakalja på Fallanders lektion. Mitt lag vann! Hade ingen kör så vi slutade tidigare än vanligt. Då begav jag mig tillsammans med några klasskamrater till Paradisbadet. Riktigt kul! Kvällen har varit lugn. Jag har sett på På spåret och skavlan.

Sådär ja! Kort och bra.


Warm greetings
Hanna

Grattigrattis!

Eftersom min blogg fyllde ett år igår så tänkte jag lägga lite bilder från Januari månad förra året, för att se vad jag gjorde:)

Kollade på de förra treornas projekt.

Hängde i Överhörnes på våra små "fester"


Var ute och åkte skridskor med Patricia!

Åt blåkongopotatis(som på pelle svanslös).

Började fika allt mer på waynes. Väldigt ofta med Hörnblad!

Hängde med gamla klassen.

Hade lärt mig spela gitarr hyffsat bra.


Ja, jag har inte så mycket bilder men här har ni lite info om mitt tidigare liv!

mamma kan köpa, hoppas jag..

Vi hade högstadie elever på besök idag. Vi uppträdde med våra musikmakar låtar, och jag vill säga att det gick så där. Sen fick vi se Es3:ornas projekt (musikal). Den var jätte bra! Grät nästan. Jag funderar på att köpa skorna i det förra inlägget. De är från Forever 21 och kostar 300 kronor(350 med frakt tror jag). Det är väl värt?



Gick på stan med berry. Köpte bara en Mascara. Nu blir jag väl en lash millionare!

Honestly, what do you think?


Nya stjärntecken?

Catti länkade till en sida på sin blogg där det stog de "nya" stjärntecknena. Så nu är jag tydligen någon jäkla ormfångare. Jag vill inte det. Jag trivs med att vara en Skytt!

 

Stenbocken: 20 jan - feb 15

Vattumannen: 16 feb - 10 mars

Fiskarna: 11 mars - 17 april

Väduren: 18 april - 12 maj

Oxen: 13 maj - 20 juni

Tvillingarna: 21 juni - 19 juli

Kräftan: 20 juli - 9 aug

Lejon: 10 aug - 15 sept

Jungfrun: 16 sept - 29 okt

Vågen: 30 okt - 22 nov

Skorpionen: 23 - 29 nov

Ormbäraren: 29 nov - 16 dec

Skytten: 17 dec - 19 jan

 

 


Coffee

Åh, det är en sån skön känsla då man känner att stämmorna på en låt sitter! När man har försökt så länge och till slut så funkar det! Så kände jag på våran Ensemble idag. Vi spelar Need you know. Har nämnligen börjat med lite Country. Men nu ska jag ner och ta en kaffetår!


Tänk att vakna med den här frippan

Har inte så mycket att berätta om mitt händelserika liv idag. Men stay positiv, imorn kanske det händer något spännande, eller hur? Mitt hår kanske väljer att vara perfekt, jag kanske stiger upp i rätt tid, vem vet?


Asså jäklar vilken pose jag drog till med, haha!
Från modevisningen btw.

smile like you mean it

Har som vanligt inget att göra på datakunskapen, så det blir till att facebooka och lyssna på the killers. Gillar måndag morgonar.

Sports

Tjena, jag kom hem för nån timme sedan. Har sett på Premier league med pappa. SK nog gå tillbaka ner och se Man united matchen. Vi vann våran match med 2-8. Jag Lyckades träffa målet ca 3 gånger. Ett skott blev mål, ett tog deras back med handen så att vi fick straff och ett flög rätt upp i taket. Haha vet inte riktigt hur jag lyckades. Men nu behöver jag lite middag! Later


Suddenly I see this is what I want to be

Imorgon eller ja, idag, så kommer jag inte skriva på hela dagen. Har match i Ume och vi åker vid 08:00. Jobbigt.
Och just därför sitter jag och fyller min mobil med musik. Hittade en gammal goding på datorn.


Konfirmations projekt på bilden

Haha, jag hade lite halvt glömt bort att jag gjorde ett inlägg igår. Men det var en trevlig kväll! Är väldigt trött nu så ikväll blir det lugnt hemmamys med hallon, mango och glass. Jag kanske är ensam om min bror drar ut någonstans för päronen är i Solberg. Skönt.


Återigen en gammal bild på lite själevadare. Jag vet att jag ser ut
som Montazami.

tog en gammal bild av öberg

hema hos Öberg och festen börjar ta slut. Har haft en trevlig afton. Nu på slutet så spelade jag fem-kort mot Jonas. Och jag vann! (efter att ha övertalat honom lite)

Some time ago

Älskar att ha sista lektionen inställd! Min helg började alltså vi 13:40. Har inte gjort så mycket vettigt på min nyvunna tid, men det var skönt! Har träning ikväll så jag borde börja laga mat. Efter träningen så ska jag fiesta med mina underbara Själevadare!


Alla på bilden ska dock inte vara med.

Olly Murs


Hör dialekten!

tre poäng igen!

Har spenderat eftermiddagen med sofia hägglund. Vi gick på hockeyn och fick se Modo köra över Brynes! "Taskigt kaffe Tomas Di leva, dålig klack och dålig arena" som vi brukar säga om dem.


Sötnos:)

Just so you know!

Okej, jag vill göra något klart! Mitt inlägg om klänningen var ett skämt. Jag menade inte att jag tyckte att den var fin!
Så nu vet ni. Jag ser nu i efterhand att det ser ut som att jag är seriös, hahaha.

Om någon har lust att fixa Gossip girl åt mig så är ni välkomna att göra det, för jag kan inte!

Ny låt!











Sneak peak

as the moon lights up the night
you light up my life
if only i could be
with you




hatt or not

Jag känner själv att jag måste köpa en hatt till sommaren! Vad tycker ni? Och sen skorna är ju bara underbara, fast det svider att behöva betala 700 spänn!

Outfits från Forever 21


Skor från Dinsko



look what i've found

Jag undrar om någon tjej i Ö-vik kommer att ha den här på balen. Den finns ju i alla fall på Vero moda för cirkus 500:-

Klipp till vettja!

Nu är min låt färdig!

Nu vet ni vad jag har hållit på med. Började igårnatt och blev klar nu! Jag vet inte om den är nå vidare, musiken skulle jag kunna putsa lite på. Men jag är stolt att jag klarade det utan att ge upp! hehe


Ja det rullar på

Håller på med ett projekt som jag har funderat på länge. Och nu börjar det äntligen likna något! Vet inte om jag kommer att visa det för er men, jag är lite blyg när jag ska visa saker som jag har gjort. Tycker inte ni också att det är hemskt att lämna in tex en uppsats eller novell? Även fast det är till en lärare så är det inget jag tycker om att göra.
Men vi får se hur det blir!


right now you're my inspiration



im working on a dream.

the lion the witch and the wardrobe

Nu ska jag ta en till kopp fläder te och se Narnia innan jag går och lägger mig!


Kate Voegele

Känd från One tree hill. Jag tycker att hon har en riktigt ball röst! Den här låten Wish you were, är en av mina favoriter. Gillar den här versionen!

Gillar också hennes version av Hallelujah.


Här är de andra låtarna med henne som jag brukar lyssna på.

Måndag

Jag känner verkligen redan att jag är tillbaka till den tråkiga vardagen. Jag är på skolan, kommer hem, sitter vid datorn, lagar mat och tränar. Jag måste ta tag i det här och se till att det händer något!


Fest varje dag kanske?

hyffsad vinst!

Vi vann matchen med 23-1. Haha ja, ni hörde rätt. Skit trött nu så jag ska ta och se en film och sedan sova. Skola imorgon!








en söndag

Skola imorgon, shit. Vet inte om jag är redo.. Idag har jag i alla fall en innebandymatch, en vanlig serie match. Wish us luck!

Dags att träffa mina kära vänner igen!







Lite filmtips eller nåt liknande

Såg nyss en film med mamma och pappa som heter the jane austen book club. Pappa tycker att den var värdelös, men det säger han ju om de flesta filmer, så han är ingen att gå efter. Mamma tycker att den var ganska bra. Jag tycker själv att den var väldigt mysig.


Och den här filmen leder mig osökt till Jane Austens Stolthet och Fördom, som jag har läst. Blev lite sugen på att se filmen nu..


Åh, hur fin är inte Kiera Knightley?

fullsatt arena

Man kan ju verkligen säga att jag och Sabina hejjade fram Modo till vinsten! Bra jobbat kompis! Sen så tippade jag, mina föräldrar och min farbror och hans fru resultatet. Jag gissade på 3-2 och det blev 3-1, så en hunka rikare är man!


wish me luck

Jag orkar inte byta om, så nu ska jag ut i min morgonrock och skotta balkongen!


Snö na jävulskt.

Woho

Nu ska jag dra med tjejerna upp till PatriciaO och leka!


Jag och PatriciaH i typ 8:an?

Yeah

Crosby borta – skadad av Hedman

Montreal (TT-Reuters)

Pittsburghs poängmaskin Sidney Crosby har sett ostoppbar ut under säsongen. Men nu tvingas han avstå spel i minst en vecka på grund av en lättare skada.

Relaterat

Det var i onsdagens match mot Tampa Bay som Crosby skadade sig efter en tackling från svenske backen Victor Hedman.

– Vi vill inte ha med honom ute på isen förrän vi är helt säkra på att han är redo, säger Pittsburghs tränare Dan Bylsma.

Crosby leder NHL:s poängliga med 65 poäng på 40 matcher.


Snoow




Min nya skidjacka!

Hittade lite bilder

Jag hade nästan glömt att jag hade bilder på mammas kamera från nyår. Här är några i alla fall!










Dagen efter.


ge mig mat

Nu är jag hungrig,trött och arg för en sträng har gått av på min gitarr. Vet inte ens hur man byter på jäkla Kina-gitarrer. ÅH. Men jag ska vara glad för vi har ju vunnit alla gruppspelsmatcher i paradiscupen. Yey oss!


Funkar varje gång.

Paradiscupen

Hej you, jag hinner inte skriva något eftersom jag har en innebandycup. Men idag så var vi matchlediga så jag och några var på paradisbadet! Ska ta med mig guran till vårat fina sovställe och chilla nu. Men ni får ha det bra!


trött trött

Det är sjukt hur sjuk jag är idag. Har spelat två matcher och är hur slut som helst. Jag trodde att jag skulle spy, jag kunde inte andas(Haha, otränad?), fick ont i ryggen och knäna. Det beror nog helt enkelt på att jag har tjockat hela julen. Nu ska jag sova för vi har en till match ikväll!


Borde sova

Kommentarer

Postat av: sara

fan vad gott det skulle vara med maxmat nuu!!!

2011-01-03 @ 03:08:08
URL: http://saraobeerg.blogg.se/
Postat av:

en aning.. var vi hungrig? ehhh

2011-01-03 @ 03:18:04
URL: http://sabiinacarlsson.blogg.se/

Svar: Ja och ehm..JA


Jag hittade denna bland alla andra bilder från studenten. vart antagligen less på att le

Lite lågkvalite bilder

Jag sitter och lyssnar på A young summer's youth samtidigt som jag kollar på gamla bilder. Bilderna är från tiden då det dög att bara hänga i Själevad. Tiden då Överhörnes var innestället för festerna, då vi grillade på kärrningberget, kanotcentralen, snipen och vid Åtesjön. Det var helt enkelt nog coolt att hänga i hemmatrakterna. Vi hade inte det här behovet av att måsta vara i stan eller andra coola ställen. Jag saknar den tiden. Den enkla tiden.






'

Nattens fråga

Ser jag hungrig ut?

volymen på ca 10

ÅÅÅh, vad jag älskar att mina föräldrar har blivit mina nya grannar. Kan ju aldrig få nog av att pappa kommer in och säger "godnatt granne", vilket betyder att jag inte kan lyssna på musik allför högt. Jag tror att jag ska hjälpa till ovanligt mycket så att de får tid till att renovera deras riktiga sovrum.


Hmm..vad tycker vi om den här bilden, tjejer?
Från någon sommarfest(saknar!).

vill få en vattenmelon i huvudet

Jag känner verkligen inte att det är ett nytt år. Men samtidigt så känner jag att det inte är 2010 heller. Det känns som ett tomrum därimellan, eller nåt. Det kanske är så enkelt att jag inte har återhämtat mig än. Hoppas att hockeyn ikväll får mig att vakna.


rrrraowr..

Ett nytt år, yey

Orkar egentligen inte skriva, men det känns som att man måste ha ett inlägg på 1 Januari.


RSS 2.0