Terminsuppspel

Jag hade nyss terminsuppspel där vi esteter måste sjunga/spela en låt för alla musiklärare för att visa vad vi har lärt oss. Jag var inte så nervös så det gick väl ganska bra. Men det som jag var mest nervös för var att de skulle ge kritik efteråt. Men de sa mycket snälla och bra saker att veta :) Skönt att ha det gjort!


Haha gammbild från mitt arkiv på bloggen.

tappat suget

Jag orkar inte skriva så mycket nu när jag är sjuk. Så himla trött! Var på Birsta idag med mamma och Hanna ö. Köpte lite grejjer och hade det bra :) Älskar att äta på Ikea!


Bild från gårdagskvällen.

eldkvarn

Nu är det äntligen fredag och jag ska få se plura, carla och gänget på Merry can! Ha en mysig kväll!


Såhär ser jag ut, minus hatten och plus röda läppar!

Limpan

Yees! Modo är de bäste, eller nåt. Nu ska jag umgås med min kusin som inte alls är hockey intresserad :)


måste bli frisk!

Jag är så ovan med att vara sjuk så jag lider verkligen av den här förkylningen! Måste bli frisk till helgen, annars blir jag ledsen. Jag gick hem från skolan idag för att kurera mig, men än sålänge funkar det inge vidare...


Frisk och sommar vore inte fel!

jäkla förkylning

Sitter och datorar i Biblioteket med Berry. Har nyss omlånat De två tornen och min förkylning tar kol på mig. För att bli på lite bätte humör funderar jag på att gå till våran underbara kiosk! Have a good day folks!


Våran jättefina skola.

Snörvel

Har gått och blivit tvär-sjuk. Hoppas att jag blir frisk innan helgen. För då händer det mycket kul! På Fredag ska jag se Eldkvarn på The Merry Can. På Lördag ska jag upp till skellefteå och spela två matcher. Efter det ska Hanna Ö sova hos mig. Men på Söndag har jag inga planer, tror jag. Så passa på att bjuda ut mig då!


Åreee!

bloody sunday

Har inte gjort något alls idag. Förutom en jätteliten del av min jättestora historialäxa om inkvisitionen. Vad kan man göra på en söndag egentligen? Har ni något svar på det?


Jag och Hanna igår på UH. Tog bilden av Nora :)

Saknade kompisar

Jag sög på våran match, modo sög på deras match. Men efter hockeyn så var jag med Nora, Hanna och Sabina. Vi satt först och myste på UH, sen drog vi vidare till max. Haha, vi var lite sugna på något att äta. Riktigt mysig kväll :)




Jag och brudarna. Hade inga andra bilder:)

LinaMoaHanna för ett tag sedan

Sitter och taggar inför matchen med min nyårsspellista! Igår fick jag inte så mycket gjort. Satt vid datorn, såg På spåret, satt vid datorn och spelade kickapoo på gitarren. Ganska chill. Men fredagsmys ska det ju vara!


Hahaha, hittade den igår.

detta vill jag bli ihågkommen för

Så löd överskriften till dikten/texten vi skulle skriva. Jag skrev min fem minuter innan vi skulle lämna in den. Ja, jag hade glömt bort det. Såhär blev mitt eh, mästerverk.

Hur jag är som
Musiker och även idrottare
Hur jag blir när jag
Är arg och även glad
Hur jag gör när jag
Älskar någon och även ogillar starkt

Men viktigast av allt kom ba ihåg mig.


Hahaha aasså..

Jag älskar mitt meningslösa liv, hur e ditt liv?

Haha jag har verkligen fått en crush på City and Colour! Fy vad jag nördar på spotify! Jag spelar också The girl med gitarrn stup i kvarten. Men hur underbart är det inte att lyssna på?
Har match imorgon igen så det blir en lugn kväll ikväll=På spåret och skavlan!


Suuummmer

Underbara Dallas Green

Åh, massa kärlek! City and colour spelade på One tree hills valentines day avsnitt. Underbart. Men jag börja bli lite orolig för det bara händer positiva saker i tree hill. Väldigt ovanligt. Men det lär väl ändras snart!




Min nya sångläxa

If the birds were mine
I'd tell you what I'd do
I'd teach the birds such lovely words and make 'em sing for you

hey!

Oj, vad jag har lämnat er! Men nu har inte missat något. Jag är bara inne i en stressig period. Till en stor del pga av att jag har en hemsk historia uppgift. Men också för att jag har träning typ varje dag. Kul men stressigt. Nä nu ska jag äta lita hallon&mango!

Champions league

Fy vad ovärt det är att se en fotbollsmatch utan mål. Haha! åh, yes! Peter Crouch gjorde mål nu. Jag ser på Milan-Tottneham,om ni undrar. Vad har hänt mig idag....Ungefär ingenting så jag skiter helt enkelt i det. Nödvändigt inlägg. Men jag orkar inte bry mig. Goodnight.


Crouch.

Träning, cyoulater

Det är verkligen obegripligt kallt. Usch.

We were about as focused as a broken camera lens

Satt och kollade på gamla bilder från Själevadstiden. Saknar nästan allt och alla. Även ni som kanske inte är med här.











14 Februari

Snart ska jag in till stan gå en kurs så att jag kan börja övnings köra. Den är tre timmar lång, men det är det väl värt:)  Stay inside sänger jag bara!


happy valentines day!



Sprid kärlek gott folk!

bror i england syster i visby

Skönt ändå att spela oavgjort mot serieledarna! Var typ min sämsta match någonsin men, ett poäng blev det ju:) Jag och mamma beställde kinaboxar efter matchen och för en gång skull så tog jag inte friterad kyckling. Nu har jag städat och funderar på att börja men historialäxan. Men det blir nog inte så om jag känner mig själv rätt.


Nu har tess rest tillbaka till visby och Andreas kommer snart hem.

Daniel Karlsson

Kul att få se the cap tillbaka! Även fast det var melodifestivalen som blev hans come back, och att han hade lite konstiga kläder. Men ändå, man har ju saknat honom. Min och sabbans favorit en gång i tiden!


Och Christian Walz! Han har inte jag sett till sen Wonder child spelades överallt!

it's time to let go of everything we used to know

Ska bara ha en lugn kväll ikväll, lika bra det eftersom jag har match imorgon. Blir nog till att se melodifestivalen. Finns ju inte så mycket annat :)



Sådär ja

Nu hittade jag precis jätte mycke tid till att lägga upp bilder, så here they come!




















Godis

Hade tänkt ladda upp Åre bilderna, men då kom träningen i vägen. Nu ska jag duscha och sedan gå ner och äta super mycket godis!


Åh vad jag är hemma


Har inte fört över Åre-bilder än, så det fick bli en bild på mig och min nyblivna 50-åring.

grattis pappa!

har precis ätit en god trerättersmiddag som började med lite skumpa och slutade med äggtoddy(som faktiskt var gott). nu sitter familjen samlade framför tvn och ser sherlock. älskar åre:)

i åre!

har nyss ätit middag efter att ha sett modo matchen på all star. nu så ligger jag i soffan med en godisskål och ba mys. slalom imorgon!

Bild från Midnordic cup

Var på fotbollsträning ikväll för en gångs skull. Det var kul, men fy vad jag sög! Jag gillar inte inneträning men jag får se fram emot sommarträningarna! Påtala om det, var det melodifestivalen ikväll?


Är det såhär jag ser ut på plan? Arg och håller i mina tummar?

Åre!

Gör jag rätt i att välja Psykologi A, Rättskunskap, Engelska C och Matte C som mina individuella val?? Jag vet inte alls vad jag behöver eller borde. HJÄLP!

Imorgon drar jag och min familj till Åre!Vi ska fira pappa som fyller år. Vet inte om jag har sagt det men, nu vet ni!


Förra året.

Nevershotnever

Nu har jag varit utan Msn så sjukt länge. Börjar bli riktigt ledsen. Går inte att intsallera eller avinstallera. Kan någon hjälpa mig?? Snällaa! Jag dör, halvt.



Åh vad han kickar Bieber ass.

Så är det


Fråga av Nora: hur blev det med din egenskrivna låt hani? ;)
får man höra snart eller? :D hehe

Svar av mig: Ja, det är faktiskt såhär att jag inte gillar den.  Den är tråkig. Märkte att det där inte alls är den slags musiken jag vill skriva. Har melodi till en ny, behöver bara inspireras till en text! :)


Noriiis!

Jag sjunger rakt från mitt hjärta men aktar mig noga för övertramp

Hr haft en  bra dag idag. Inte så trött, bild på morgonen,rolig sånglektion och rolig träning. Det är det lilla som behövs för att förgylla vardagen. Och att jag äntligen har en gitarr med alla strängar på!


Februari 2010

Var på ett Konfa-läger i Solberg.


Lunch på King square med Viola.


Var på melodifestivalen.

Tårttävling på Själevadskolan.


Tryckte min Mraz tröja.


Haha ja, intressant månad. Har typ inga bilder.

Vinst ikväll?

Haha fy vad jag har varit trött idag! Helt sjukt. Somnade framför tvn då jag kom hem. Farmor och Farfar är här för att se hockeyn och få hjälp med datorn, så jag ska nog gå ner och vara social!


Trööttt...

RSS 2.0