Hej jag ska sova

Såg denna filmen på skolan idag. Helt sjukt var det! Kan inte förstå hur folk kan bli besatta och galna på en vecka. Blir lite svårt att förklara vad den handlar om men.. Den är tydligen baserad på en verklig händelse.
btw, avokado på hårdbröd är onaturligt gott.

vitt och fräscht

Eller vad tycker ni? jag kände att jag ville ändra något, så det blev vitt! Men jag känner redan att jag någon dag kommer återgå till svart. Idag kommer pappa hem från Holland och Terese åker till Sydamerika. Och vad gör jag? Ja jag är... hemma. Min vardag ha börjat bli sådär meningslöst tråkig igen. Men snart är det helg! Jisses vad bra.


Äter pannkaka och lyssnar på Mrazzarn.

Härligt med fotboll

Usch vilken träning det var idag! Hade fys där det ingick mycket att ligga och stå på knä i det MYCKET blöta gräset. Våra shorts stelnade i kylan och det var hemskt, blött och kallt. Men jag hängde iaf med bättre i fysen än vad jag trodde! Nu ska jag göra varm choklad :)


Sommarbild.

Det är vad jag har att säga

Har kolllat in GBs glassnyheter inför sommaren 2011!

Päron Daimen är nog antingen underbar eller hemsk.
Twistern tror jag stenhårt på!
Den andra är nog normal god.

Barnglassarna brukar vara lite för sliskiga för min smak.

Alla magnum är goda så jag litar på att de fortsätter så!
Ben&jerry är ju supergott men den här lär ju inte vara billigare
än de andra..


Mmm.. den klassiska cornetton! De här såg festliga ut.
Älskade soleros glass förra året med annanas smak, så denna
lär nog vara lika läskande.

rubrik

Åh sabban.. jag är sugen på bullar! Kan det bli helg snart eller? Klassfest Fredag och bullbak på Lördag. Det känns som en mycket bra helg. Hoppas jag får in nåt mysigt på söndagen också..


de e bäjben de.

Måndag

Usch vilken lång dag! Hade samhällskunskapen längre än vanligt idag så jag slutade nästan halv fyra. Sen var det bara att åka hem, äta och dra iväg till skyttis för att träna. Nu vill jag ha mat! Hoppas ni haft en bättre dag än min :)



Drar till med lite bilder på hur mitt hår såg ut på avslutningsmiddagen!

tjena

Haha shit vad dålig kondition jag har fått! Gick mycket bättre när jag sprang samma sträcka i nian! Men jag får väl göra det fler gånger så att jag kommer tillbaka till min gamla form :D Har även fyra fotbollsträningar den här veckan, vilket känns ganska bra. Då kan jag ju unna mig något till helgen! Jag och sabina hade ett mycket trevligt samtal där vi bestämde en bullbaksdag! Det blir grymt.

vi får se hur det går sabban!

Träffade även min vän Ludvig i löpspåret idag. Första gången på länge!


fckn sunday

Haha, jag har så otroligt tråkigt! Har ingen aning vad jag ska göra.. Kanske ge mig ut på en joggingtur i vårt vackra väder?  Vi får se, jag lovar inget. Just nu längtar jag nästan till skolan imorgon, bara för att få umgås med någon. Nä, nu är jag less. Jag får väl ta och jogga då!


Här är filmen vi såg hos Elin!

annars måru?

Sitter och halv skriver en låt, fast man kan inte kalla det en låt än. Det är mer en "plinkar på gitarren och skriver upp det" grejj. Får se hur det slutar.. Funderar faktiskt på att gå och lägga mig. Känns ganska skönt efter en lång kväll med släkten! Have it nice you people


Bild från då Carl och Agnes var här. (dom var inte med ikväll)

Fina flickor!

Spenderade min fredagkväll med Nora, Hanna och Elin. Vi såg på Big brother, en jättebra film(Elin, vad hette den?) och bara myyste :) Nu måste jag göra mig i ordning för snart kommer släkten!


Åh, vilken bra dag jag har haft!

Det började med att jag gick och la mig halv elva igår och vaknade kl sex i morse. Jag  tog en dusch, åt tre mackor och drack två koppar kaffe till frulle. Sedan så vann jag för andra gången Rappakalja på svenskan. Lunchen var klyftpotatis och kyckling och den enda lektionen jag hade efter lunch var två timmar kör. Och när man inte tror att det kan bli bättre så köper jag en fin klänning på hm och träffar Pannkakskyrkan på torget. Jag fick både pannkaka och en kexchoklad! Love life.

Nightynight

Det nya One tree hill avsnittet kommer inte förrän i april, och jag har redan väntat i typ två veckor. Så jag kände att jag förtjänade att se tre stycken Gossip girl avsnitt ikväll. Jag behövde fylla ut min saknad! Visst förtjänade jag det?
Btw, elin janzon, Hahaha!


Nu ska jag läsa och sen sova!

hej

Har fått någon inflammation i hälen så det blir ingen träning idag. Men mamma har fixat några piller så förhoppningsvis är det borta om några dagar :) Och förresten, mamma äter ärtsoppa med senap i. Hiss eller diss? haha


Från Linn och mins roadtrip. Ja, jag har bildbrist.

Goodnight folks

Modevisningen var (tyvärr) inte den bästa jag varit på. Och jag glömde kameran.. döda mig inte :) Men nu ska jag läsa min Chic tidning och dricka te! Godnatt


haha, fin bild från mitt sportlov med limpan.

IC fashionshow

Dit ska jag om några timmar. Tar nog med mammas kamera så att det kommer lite bilder sen! Vet inte riktigt vilka som ska gå och modella, bara Emanuel i min klass :) Men det ska bli kul. Det är ju min och Linns tradition att se den.


Jag och Emanuel på hårmodevisningen.

Tänk vad små saker kan göra en glad


Wish me luck

Ska på min första ute fotbolls träning för i år om ca en och en halv timme. Är hyfsat otaggad eftersom jag är så himla trött! Får väl hoppas att jag snart blir spelsugen...


Vara ute en sommarkväll med brudarna vore inte fel.

Gynekologen i askim

Ser på det nu. Haha det är faktiskt ganska kul. Måndagar kl 9 på Svt1!


Boring

Ja, vad har jag gjort idag, inget? Var super trött på skolan som var ovanligt seg. Har inte så mycket annat att berätta, inte för att det jag skrivit har varit så värst intressant.


mmm...

Till middag blev det nåt oxkött och potatisgratte. Första grillningen för i år, och den var inte dålig! Nu väntar jag på att få se Solsidan med päronen. Godnatt kära människor.

Snodde från Hannas blogg.

Sista matchen för säsongen

Sitter med datorn i sängen och gruvar mig för att gå ner förtrappen. Jag fick nämligen en lårkaka(haha..) på matchen idag,som vi förövrigt vann. Jag ska nog inte göra något speciellt ikväll, så detblir nog en chill söndag(som vanligt).


Saturdaay

Har varit med Hanna Ö idag och haft en kul lördag! Vi har bland annat varit ute och fotat :) Nu ska vi göra nå gott att äta och se The social network.

Carl&Agnes

Får besök av mina två kusiner från uppsala idag.  Båda är dock äldre än vad de är på bilderna. Annars blir det nog att ta det lugnt eftersom jag har match imorgon!


Cinema

Nu ska jag snart in till stan och vidare mot Palladium för att se den oscar belönade The king speech med berry. Kungligt!




Mr. A-Z

Äntligen har jag hittat en lagomt fin hatt! 99 kronor kostade den och jag är nöjd. Sitter med gitarren nu och låtsas vara Jason Mraz. Men nu är det matlagning på g! God fredagskväll hörrni!


Hur skön kan man vara?

random bild på berry, del 2

borde lyssna på lite kloka ord jag fått och gå och lägga mig! Sov gott alla trevliga människor :)


åh vilken härlig dag

Det är alltid en bra början på dagen när skolan är chill och lunchen är god. Jag gymmade på gympan och fick varma mackor till lunchsoppan! Sedan fortsatte jag dagen med att klippa mig. Så nu är mitt hår fräscht(och kort!!). Efter det var jag på en rolig träning och en mycket trevlig kväll på arenan med en Modo vinst!


Jag och berry hade en hockeydejt. Träffade även fler esteter ettor!

jahej

Imorgon är det torsdag och det händer många spännande saker. Det hände inte så mycket idag så vi hoppar över det.
  • Jag har sånglektion istället för sovmorgon.
  • ska gymma på idrotten.
  • Jag ska klippa mig
  • Träna innebandy
  • Gå på hockeyn med nyhemkommna sabban.
Mycket trevligheter.

Berry ville ha en random bild på sig själv.

Nä, jag sover nog istället

Friluftsdag idag och jag åkte till Bjästabacken med några i klassen. Jätte bra väder och så, men jag var så otaggad. Funderade på att ta en springtur men jag är så jäkla trött!

Erik Hutchinson


Här är min nya favorit kille!
Jag vet själv att typ ingen lyssnar på låtar som man lägger upp på bloggen. Jag brukar själv inte orka. Så jag ger en lista på låtar som ni borde lyssna på när ni vill chilla och vara skön, som jag. Snälla LYSSNA på detta och må bra!

Chokolate chip cookies

Nyss bakat lite cookies. De vart ju inte perfekta men, det var ju min första gång! De smakade gott i alla fall :)

Fy vad jag mår bra idag


home is wherever im with me

Äntligen hemma! Åt en mycket god lunch idag på Burger King, alldeles för längesen jag var där! Men nu tänkte jag visa lite bilder från min Solbergsvisit.

Två konstverk gjorda av mig.








Globens startfält enligt mig

Danny. Ja, vad ska man säga. En discolåt med cool dans.
Sara Varga. Skön låt, men lite klen röst. Och det passade inte att stå stilla i en lång klänning till den låten.
The Moniker. Glad låt! Lite jobbiga kläder bara.
Sanna Nielsen. Naee..
Linda Bengtzing. Har hört den förrut, men dock inte av en banan!
The Playtones. Kul med annorlunda musik, men det räcker inte. Fula kläder.
Brolle. Synd att uppträdandet och låten inte är lika bra som hans röst!
Swingfly. Gillare!
Leaving home (vet inte vad han heter). Bra låt, dålig artist.
Erik Saade. En till discolåt. Tycker att verserna var dåliga. Men han är väl, söt.

Jag tycker inte att startfältet var nå vidare i år!

greatings from the forest

Internet, vilken glädje! Nä men jag har det bra här i Solberg. Det har varit tre stycken kanondagar i backen, mycket fint väder alltså. Imorgon åker vi hem för att se Andreas spela fotboll, hörs nog då!


Ny klänning





Just so you know

Om cirkus tre timmar åker jag till Solberg. Så det blir näst intill ingen eller ingen updatering alls.

receptet


what to say...

Min dag ser inte ut att bli särskilt spännande. Är ensam hemma, som visserligen är ganska skönt, och lyssnar på jättehög musik. Egentligen så sitter jag bara och väntar på att kusin Anna ska komma och ta med mig till Solberg. Funderar på att göra lunch, eller baka. Vad låter bäst?



blir nog fluffiga plättar till lunch!

haha oj

2009

2010


Lördagen












hej kompisar

Jag beundrar er som läst min blogg trots att jag inte har skrivit något. Min ursäkt kan vara att jag tog en roadtrip till Umeå med Linn och har bott hos henne i två dagar. Men jag ska bättra mig! So hang in there!

Ny och fin bild

slö

Kom nyss hem efter en skön/ös kväll hos Patricia. Hade faktiskt med mig mammas kamera så bilder ska ni få! Nu funderar på att se en film eller nåt. Gör ju det så sällan. Kanske Inception eller the social network. Nej jag har inte sett dem, klaga inte!


Förra gången hos patricia.


exsqueeze me

Jag köpte ingen maxmat, men jag fick ändå bullens då jag kom hem. I always even out!
Nä, nu borde man sova. Godnatt!


skit


Fy vad jag har tråkigt

Jag sa nyss: Berra, jag hatar min blogg.
Berry: jag gillar den.

Något annat som kanske är intressant att läsa: Modo löper stor risk att spela kvalspel i år. Yey.


Två fina människot, zuccarello och berry.






vad gjorde jag mars 2010?

Shoppade med hella.

Gjorde läxa!

Jamade med sofiorna.

Hängde med berry.

Lagfest!

Var i Åre.

Grillade ute(!) med Sabina, Jesper, Nora och Jocke.
(slutade att vi gick till Max)




Hade inte så mycket mer bilder! Nu ska jag göra klart Kulturhistoria läxan.

RSS 2.0