valborgsmässoafton

Och kungens födelsedag, Grattis!
Ikväll ska jag vara hos Nora med mina själevadskompisar, men jag har match imorgon så det blir en tidig kväll(...). Har nyss övningskört med pappa och nu måste jag skynda att städa mitt rum! Ha en bra kväll allihop :)


Match!

Nu ska jag ta och äta lite middag och sedan har jag träningsmatch på skyttis!


Vårat lag förra året.

Grillmys













hittade bilden på hannas dator

Är hemma hos hannis nu med några från klassen. Vi har varit och grillat och haft mysigt i hannas säng :)


vad är detta, haha..

Staden

Var med fru Hörnblad på stan idag. Trevligt trevligt :) Fick hem några saker och blev bjuden på kaffe, så jag är nöjd!




Sovit hela dagen

Jag har inte mått så bra idag, därav den dåliga uppdateringen! Vet inte riktigt på vilket sätt jag är sjuk, haha. Men nu ska jag se El Clásico och hitta något att äta :)



godag

Ser ut att bli sol igen, skönt! Får se vad jag gör av dagen... men nu ska jag äta frulle!l

Dagens syssla



Nu ska jag äta och sen träna!

Påsk-Solberg









hejhallå

Jag har Spenderat påsken i Solberg hos morfar! Har en del bilder som jag inte fört över till datorn än. Nu ska jag se Gossip girl :D


mmm...sommar!

doing some waffles

och lyssnar på denna. Basisten är ju sjuk på slutet!


mobilkamera-promenad




Ut i fin vädret

tro det eller ej men jag ska frivilligt ut på en jogging/promenadtur! Hanna Öhman gav mig inspiration till att gå upp till Svart Tjärn. Så det bli min destination! Kommer nog bilder senare :)

Fredag!

Hade träning vid tolv idag, väldigt skönt faktiskt! Nu är jag nyduschad och har hela dagen framför mig. Får se vad som händer :)


random bild

underbart

fy vad jag är taggad för ett Narnia marathon då tredje filmen kommer!








hello

Är hos sabban med henne och Jocke. Vi har käkat kina mat och spelat kort. Nu ska vi snart till skyttis och se FV :)

Jag och erik igår

Underbart med sovmorgon idag! Hade nästan inga lektioner alls. Bara gemu, en halv mattelektion där vi inte gjorde ett skit och en dansuppvisning. Skönt skönt. Nu ska jag snart iväg på träning. Får se om jag kan vara med..


Es1a!

Fy vad underbart kul det här var! Vi verkligen öste :D Alla gjorde vad de skulle och det blev sååå braa!
Love you guys.

Jag och mor.





Apsnygg berry, jag vände mig precis om.

En hjälpande Es2:a vid namn benjamin.




God morgon

Hej kära vänner. Idag händer det mycket! På svenskan ska vi vara klara med våra arumentationstal och läsa upp våra noveller.. Sedan efterskolan har vi bokat replokalerna till klockan sju. Får se hur länge vi håller på. Och sedan går vi förmodligen och äter innan vi ser på Es2a´s Rock konsert!

Gammbild.


Igårkväll

Hade mysigt igår med sabina och elin. Vi satt på Uh och spelade kort. träffade även fler lördagsmysare i form av Sara, Carro och Hanna :)





seegt

Hade riktigt kul igår! Senare på kvällen gick vi till Ludde by och sedan drog vi på max :) Hade en träningsmatch idag mot domsjö, gick sådär, vi kunde ha spelat bättre! Plus att jag har dragit på mig en lårskada. Känns väldigt drygt.


hos sabban igår.

FRiday

är hos sabban nu och carro&sara kom precis! Nu börjar vi tagga inför kvällen :D

äntligen fredag!

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med en kinabox, sen ska jag tillsammans med hanna öhman i till sabina carlssons lägga och vara med några brudar. Blir nog en trevlig kväll! :)


snodde den här från hellas blogg. I nian tror jag, hahaha!

det är min polare det!



home made soup

Snabbgjorde lite middag.


Sån här dag var det idag!

April 2010

Sköt luftgevär med Hella :D


Hade kul på hemkunskapen!


Var ute och grillade med brudarna!

Var ute och solade en del!

Sista april hos mähler!




Shit vad lite bilder jag har! Haha det här var nog inte allt jag gjorde.. Men nu är det Champions league på tvn, ha det bra!

Sjukt trött

Oj vad jag har skrivit mycket känner jag.. Men igår följde jag med Linn hem och sovde hos henne. Vi gjorde pasta och pesto till middag och ba myste! Idag var typ den segaste dagen någonsin. Hade totalt tre stycken rep inför konserten. Och jag kan säga att det var väldigt irriterat vissa stunder! Men nu måste jag äta något, har nyss haft träning :)


Ett rep med högstadiebandet Cable car

bakningsbild från igår!

La upp min gamla cykel på blocket igår och fick den såld idag! Kungligt må jag säga. Så nu är jag en aning rikare inför sommaren! Idag ska jag på avslutning med innebandy laget. Vi ska spela Lazerdoome och äta på Il Romanos. Blir nog super :)


Lördag med sabina

Har haft en mycket trevlig kväll här med Sabban! Våra bullar är just nu i ugnen och jag vågar säga att de ser delikata ut! Men våran kväll kort sammanfattat: Supergod middag och lite snack med pappa, hänga gubbe på post-it lappar, gitarrspelande och bullbak! Hennes Joel kommer och hämtar henne om ett tag, då ska jag nog ta och se Gossip girl!




harne

Idag ska jag och sabban göra ett nytt försök med bullbaket! Det blir även en lyxmiddag som består av hemmagjorda fries och grillat älgkött. Låter som en bra lördag enligt mig!


snyggsabban

Hahaha så bra


ser bland annat gamle modoiten fredrik warg

fyfan vad jag älskar modo

Det går inte att beskriva med ord hur stämningen i Fjällräven center var ikväll! När det kom ett mål och sedan ett annat innan man hunnit jubla klart för det första, herregud! Jag är fortfarande chockad haha.
reporter- hur ska ni fira?
Niklas Sundström- aaaäää, det är ju fredag!



sommaar

Jag dog lite halvt av lycka idag när vi inte gjorde något annat än se film efter lunchen. Och innan det hade vi bara gympa där vi dansade foxtrot och klassråd där vi planerade lite grejjer inför våran country konsert som vi ska ha den 19!


Mina globetrotters

Fick en bilduppdatering av tess och matte. Jag skulle gärna vara där jag med!



Ses snart!

Jag gillar svart

och jag saknade det helt enkelt!


black´n white.

Hej, jag lever!

Har dock inget viktigt att säga. Slutade vid elva idag, vilket var väldigt skönt. Men jag var kvar på skolan till typ halv tre (fråga inte varför, jag vet inte).
Jag kan nog ge det här inlägget pris i världens tåkigaste.


Jag och Mikaelis

trivs i mitt rum

Kan nästan säga att jag stortrivs. Oj vad jag har gjort lite idag. Blir halvt chockad då jag tänker på det... Men jag ska göra något åt saken och göra en överraskning åt Andreas! Han fyller nämnligen år imorgon. Kan inte skriva vad det så att han får reda på det, men senare :)


Gammbildn.

"randombild på berry del 3"

Mitt rum är nästan klart. Kan visa bilder när det är HELT klart ;) Fick dock höra önskemålet om före/efter bilder lite försent så jag har inga före bilder... Men nån bild från mitt "gamla" rum ska jag nog kunna vaska fram! Nu ska jag läsa lite i Alla tiders historia Maxi inför provet imorgon. Godnatt!


Det är hennes önskemål.

Heja modo..

Har precis duschat och ätit, snart bär jag iväg till arenan för att sälja matchprogram(...). Alldeles strax ska mamma också börja tapetsera i mitt rum! Mycket spännande :)


Klassfestn

i am right behind ya


Marley and me

Såg nyss Marley and me, och jag måste säga att den var mycket mer än vad jag hade förväntat mig! trodde bara att det var en komedifilm men den var jättefin! Ni borde se den(om ni inte redan gjort det).
Bilder från igår som jag snott av Hanna O



samma mamma?

Bara jag som tycker att skådespelaren Ben Affleck och fotbollsspelaren Robin Van persie är väldigt lika?


en klassfest med es1a innehåller


Refrängen.

Samstag

Hej världen! jag lever, men har inte orkat skriva någonting. Idag har jag övningskört! Det var ganska kul men ja, jag har mycket att lära! Nu håller jag på att skruva ner massa saker från väggarna på mitt rum. Ska nämnligen tapetsera om lite. Får se hur det blir...
Ha en bra lördag!


Bild på mig och gårdagens husvärd. Den är från typ andra dagen med klassen då vi
gick vilse i skogen.

klassfest

Håller på att göra mig i ordning för kvällens festligheter. Om ett tag så tar jag bussen in till kebabtorget och äter middag med brudarna i klassen. Resten är UNTZ UNTZ.


ser nästan ut såhär ikväll!

RSS 2.0