mobilkamera

Igår var jag ute på stan med några av mina klasskamrater. Vi hade en kort picknick,var i lekparken, var på max, åkte korglift och såg på Flipper. På tala om liften, vi åkte den vid hoppbacken och snacka om brant! Jag och Anna skrek för vårt liv samtidigt som vi skrattade. Det var en annorlunda upplevelse!

Up we go
Berry och Manne
Eriik
Jävel högt/brant
Some scared people

hell yeah

Kom nyss hem från Bondsjöhöjden efter en seriefinal som slutade 2-2. Vilket betyder att vi leder serien fortfarande! Nu ska jag dricka te och läsa även fast jag borde sova.

all work work


midsommer

några stulna facebookbilder från midsommar!

Hhappy

Känns skönt att än så länge vara obesegrade i dam div 3! Idag vann vi vår sjunde match och jag är trött som aldrig någonsin. Igår hade jag ett mycket trevligt Lost maraton med Marcus, Boaz och Sara. Det gör vi om! Nu förväntar jag mig mat av något sort.

dröm

Hur grymt vore det att vara att dra ner till Stockholm och se dem den 27 Augusti? Vem vill följa mig? Jag ska seriöst dit.

Midsommar hos nora

Två bilder från igår (Snott från Sabban).

Bäst musik just nu Timbuktu


Hanna,Savannah och Hanna

Nu ska jag snart dra iväg till Nora på midsommarfest! Ha en bra midsommar friends!¨
Har samma outfit som studenten. Dvs min långklänning.

galet

Hey folks, idag ballade vi ur på jobbet. Lekte lite real life Halo. Tur att vi från vila från jobbet nu ett tag! Nu ska jag äta den mat pappa nyss serverade och sedan förhoppningvis vinna en match!


Här ska det vara en bild men Blogg.se is refusing.

Min teckning

Har börjat spela Fifa och bestämt mig för att bli bra. Allt började med att vi hittade ett xbox på jobbet och sedan hyrde Fifa 11 på biblioteket (där vi förövrigt var och spelade/ritade med barn, på jobbet.) Annars så mår jag lagomt bra och njuter av livet!

oboy, my friend. I have missed you.

kvällsfika är så bäst. De ligger tätt i ledning tillsammans med middagen. Nu ska jag se mitt sjunde himym avsnitt!

who cares

Imorgon ska vi som sagt spela för barn. Vi har dock inte tränat så mycket så jag är en smula nervös. Men det är ju iförsig bara barn! Jag har inget roligt att berätta eftersom jag är tråkig. Men jag gillar den här bilden på Emanuel!

Mitt liv är kul

Jag hatar sommarbusstider. Totalt värdelöst. Jag är däremot lycklig över att jag och mina gatumusikanter ska spela Färger i en vind för barnen på onsdag!
Heat where did you go?

I'm feeling rough, I'm feeling raw, I'm in the prime of my life.


chillat med limpan

Har inte gjort mycket alls idag. Jag och mina kusiner anna och linn på bilden!

Himym

Kom nyss hem från min picknick med brudarna. Det var mysigt men ganska kallt, vi spelade ingen volleyboll. Nu ska jag se How i met your mother, har börjat se det från säsong ett :)

volleyboll eller nåt

Är hos sabban carlsson och ska snart äta middag. Vi ska picknicka och spela volleyboll! Blir nog trevligt och varmt :)

Det här kallar jag jobb!

Idag stod vi typ en timme på torget och spelade. På slutet så spårade vi med the four chord song och hade Hanna och Kalle som gästartister. Vi spelade även för parkarbetarna som annars var pigga och glada! Till lunch gjorde vi vofflor och såg på barnkanalen.
Saknar min klass

Im having a good time

Hey ho idag har jag inget att göra. Ingen träning, ingenting! Får hitta på något fyndigt. Har i alla fall haft kul på jobbet idag med. Emanuel köpte ett Melodica så våra spelningar blev lite mer exlusiva. Och nu har vi råd med mycket glass tack vare vår vackra skylt!

vår första spelningsdag

Idag var vi ute på stadens gator och lirade. Det var jättekul och jag tror att det gick ganska bra! Längtar typ till att få jobba nu för tiden ;)
Vår bild från tidningen 7 hemsidan.

mina fina vänner

Det var en skön känsla att se parkarbetarna gå förbi ute i regnet medans jag och mina gatumusikanter var inomhus och repade hela dagen! Hade riktigt kul med min grupp (vi har delat i två) och det gick ganska bra för oss. Imorgon ska vi nog ge oss ut och spela på stan :)

sonnabend

idag har jag kört sönder vår båt propeller (inte mitt fel), vunnit "seriefinalen" med 4-0 och ätit tre portioner av en grill middag. Still hungry, what to do? Imorgon börjar mitt arbete som gatumusikant och det ska bli väldigt spännande så jag lägger mig tidigt ikväll. Förhoppningsvis.

en lördagkväll

vi har sett Narnia 3 och den var faktiskt dålig. Vi har också kört runt i stan och besökt både max och burger king med pappa. Nu ska vi sova och imorgon ska vi köra båt. Thumbs up!
me and my cousin mjao.

balen- martin och linn

Kom nyss hem från balen. Jag fotade cirkus 600 bilder och Linn var jättefin! Är kusin anna här och vi ska hitta på något.

Så här såg det ut för ett år sedan


och så var det sommarlov

känns okej, fast mitt lov började typ förra veckan så det känns inte så speciellt idag. Men något mer spännande är att mattias och tess kommer hem idag! Ska bli kul att träffa dem :) Nu ska jag däcka i solen.


idag var en bra dag


kväll med brudarna

här är lite bilder från i fredags!

bergsvandring

Det kan man kalla min dag, bergsvandring! Började med att gå gula leden med klassen och fortsatte sedan uppför mycklingberget med Sofia Bergman. Det var varmt, svettigt, skönt, små jobbigt och underbart. Jag och berry badade också i Svarttjärn.

melonas


Vilken fin vän jag har. Jag ska absolut börja picknicka mer!

end of the day

Nu har jag picknickat så det räcker! Åt en massa vattenmelon och drack en massa trocadero, lyckades även hitta en mozzarella macka. Det var bra väder hela tiden så jag är nöjd.




Några av min fina classmates som var där.

picknick

Idag är det nationaldagen, grattis Sverige! Det firar vi med en picknick festival. Ska hänga där med klassen och några andra kompisar. Tror att det blir en kanon dag!

oh hi

Jag har sådär lagomt tråkigt och börjar få tankar om att städa eller handla. Skulle ju behöva båda!
Ikväll kommer några tjejer hit på middag. Vi ska nog grilla och bara ta det lugnt. Men då är det väl lika bra att städa innan de kommer hit, hejhopp!


Vi i det gröna tältet kommer att närvara ikväll.

Middag

Nu ska jag och pappa se The two towers! (sagan om ringen)

nya converse

Fick lov att besöka skolan idag ändå. Vi tränade på vår kör låt tillsammans med tvåorna. Men det var ganska kul att vara i ljushallen då det var Mösspåsättning (haha jag vet inte vad det heter). Alla sjöng och de hade trummor och megafoner så det lät ganska mycket! Vi ettor vart ganska utpekade av alla treor som ropade " TVÅ ÅR KVAR!".


RSS 2.0