Hey you guys

Kom hem för ett tag sen. Det var en sen repetion ikväll, men imorgon smäller det! Då ska jag stå på scenen med mina 12 cm höga klackar och le som bara den! Och att jag sen får spela upp "rest your self to shape" med mina klasskamrater gör bara kvällen helt underbar! Nu måste jag skölja ur min self warming ansiktsmask och läsa min tjocka bok. Godnatt kära vänner.

New in.

The book. (Sagan om ringen)

Tom Bombadil. (ej med i filmen)


El Clásico

Åh, jag hinner verkligen inte skriva något! Har haft genrep inför modevisningen två dagar i rad nu. Och det är två dagar till. Men fint blirne! Och ni som har varit tappra nog att läsa min blogg trots denna dåliga uppdatering förtjänar en guldklimp!

Nu blir det fotboll och fika!


Dobby in my heart

Nu är det Harry Potter mys med limpan! Vi ska börja på våran andra film nu.



Låten, filmen


Freezing

Har varit i stan hela dagen och sålt fika och Cesamhäften med innebandy laget. Svin kallt, men vi fick mycket sålt! Men nu så väntar kött och potatisgratte på mig så jag har inget mer att säga än, Glad lördag på er alla!


Lina nån vinter

Hidden Away

Nu sitter jag här med mitt Hollywood hår och bråkar med min otroligt irriterande storebror. Och det slutade med att han bar mig ner. Det var sista gången jag skrattade för ikväll. För att jag var i salongen och förberedde inför modevisningen idag. Håret vart jättebra, men..De färgade mina ögonbryn. Jag tänker inte lämna huset ikväll. Tur att det är På spåret.


Usch.

Hehey jag har inte skrivit på två dagar


Blir nog oth

Modo gör mig inte glad för tillfället så vi skippar att snacka om matchen!
Jag vill bara hälsa till världen att jag nästan helt säkert vet att jag kommer få IG på mitt samhälls prov. Så nu vet ni det! Nu ska jag läsa Sagan om ringen som snart ska vara utläst, eller se One tree hill. Eller båda?



En aning annorlunda men oj så trevliga!

Letar forfarande efter kameran

Att kasta en smutsig trasa på Andreas var ett misstag. Nu luktar mitt ansikte blandad mat.

Men nu är det hockey!


Dagen

Ganska slapp dag idag. Jag och sabban vaknade vid elva men låg kvar till typ tolv. Sen så åkte vi bussen in till stan för hon skulle hem och jag skulle ner på fjällräven center. Jag har kanske inte berättat att jag har tappat mitt säsongskort. Eller har jag? Aja, men jag fick iaf biljetter till kommande matcher och så. Jag åt kinamat till middag med Carro och Linnéa. Och efter det så gick vi till sliperiet för information om modevisningen som kommer. Får nog inte berätta så mycket om det, hehe.

Just det! jag tänkte ju lägga upp lite bilder från igår men jag har tappat kameran nånstans här i huset..


Tog ba nån på mig och Carro

Hej knekt

Spenderade som sagt kvällen hemma hos mig men säjb, hella, carro och olof. Vi spelade kort typ hela kvällen, och höjdpunkter var ju Hej Knekt! I början så är det ju bara, knekt, dam,kung,10 och ess som man gör något på. Men i sista omgången så hade vi något på alla kort! T ex, potta, kex, messmör, alfred mm. Och tillslut så sa man ju lite fel ibland. Carro sa alltid chex ist för kex. Och sabban sa Harry potter smör kung, plus en massa gester med händerna. Hahaha! Nu ska jag och sabban sova, godnatt:)
Fin sabban

Nu sitter den där!

Det här tänkte jag skriva för nå timmar sen men allt har dampat tills nu.

Om nån timme så ska jag bege mig mot Östra livs och handla med sabban carlsson. Sen så ska vi laga en utsökt middag med efterrätt innan vi tillsammans beger oss tillbaka till Själevad. Då ska vi spendera resten av kvällen in my crib med Olof, Patricia och Caroline. Tror på en ytterst trevlig kväll!


Pappa har erbjudit sig betala för en till hängare åt min andra gitarr:)




Intressant fakta

Såg att Petra(September) hade likadan Kavaj som mig igår på Så mycket bättre:)


My day

Var som sagt på Öppethus idag. Efter det så hade jag Innebandymatch på sporthallen. Jag skäms när jag säger att vi förlorade.. Men jag gjorde i alla fall tre poäng, varav två mål. Det kändes bra :) Bra kämpat laget ändå! sen resten av kvällen så har jag varit i Ödsbyn på middag hos Hörnströms.


Rode var mycket större, men nästan lika busig!

Bilder öppethus

Every breath you take

Be mine

Fragile (fast på svenska)

This is for you

Moondance (fast coolare bas!)

Diana

Publik


Mina fans



Oj, piano?




Öppethus

Hade en lektion på hela Öppethus dagen. Och det var typ svenska med Håkan. Han berättade om en massa litteratur och böcker. Och här har jag plockat ut några av mina favoriter av honom:

(Nån rysk bok?) Många tycker att det inte händer något på 300 sidor, men det ska ju inte hända något! Men vid 500 kan det finnas en tendens till handling.

Jag gillar Tjeckov, men andra gillar andra.

Den här MAGNIFIKA romanen... Boken är underbar.

(en skådis)Kenny är en rätt cool kille, som ser hyffsat bra ut.

Kanoners bra!

Den bjuder läsaren på en rundvandring.

Om du redan läst den, ge den som en gåva vettja!

Den här medeltida superhjälten, Arn. Han kan allt. Man vet att det kommer gå bra, och det gör det ju! Han är som fantomen.

Mobilbilder

Jag var duktig nog att glömma kameran så jag fick lov att använda min superHTC.
Kom ju egentligen dit för att titta men, jag kunde inte hålla mig.
Jocke&Jag.

Missade då Later is now spelade i långkallingar men jag fick iaf se benj

Marie&Jocke

och här har vi då kvällens favoritpojkar. vi tjejer satt och suktade!


Sliperiet igen

Nu ska jag dra iväg på bandträff på sliperiet. Lägger upp bilder senare ikväll eller imorgon:)
Ha en mysig fredag!


Tack för idag Hanna :)

Vars har jag varit idag



Harry Potter and the deathly hallows

Vet inte om jag kan fara till Estet tvåornas konsert eller inte.. Jag har ju träning idag, men kan jag hoppa över den kanske? Min sånglärare ville faktiskt att jag skulle fara dit. Fy vad svårt!
Haha jag hade en lektion idag. Eller just det, två med min sång. Men jag försovde ju mig i morse så att jag missade spelningen, och sen så hade vi ingen matte så det blev bara en jättelång lunch och sen kulturhistoria. Känns inte som att vi har haft nå jobb de här veckan, skönt.

Ikväll kl 23.30 blir det HP!



hata är behövligt ord ibland

Jag har ett enormt hat inom mig. Och det går ut till stor del på mig själv, men en ännu större del på min jävla väckarklocka, som valde att inte vilja väcka mig idag. Undra vad den tänkte..? Kanske såhär: Hmm, den här dagen har Hanna längtat efter. Jag kanske ska ta och vara slut med batteri eller nåt? JAA bra idee!

hatahatahata

Jag kanske slänger den åt Catfish..

Nervös/glad

Fick reda på idag att jag ska sjunga på öppet hus som är på lördag. Min sånglärare sprang förbi mig och sa att hon hade anmält mig och att jag skulle sjunga "Man borde inte sova". Jag hann inte riktigt svara innan hon försvann. Så jag har nog inget val. Men det ska bli kul! (hoppas jag)

Tro det eller ej, men jag har faktiskt köpt något. En kavaj från H&M divided för 199:-




hey you..

Lite bilder från spelningen idag :)
Det gick ganska bra, men det var en tråkig publik! hoppas på bättre respons av bredbyn.







Hmm...

Vi hade en väldigt skön dag idag! Data kunskap med håkan där jag bara redigerade bilder, ingen lärare på kulturhistorian, ingen samhällskunskap och nästan inget jobb på Gemu:n eller Naturkunskapen. Riktigt skönt! :) Man behöver måndagar som den här ibland.



Hehey, whats up with you?


Jag gillar att ha datakunskap


Vill du ha en egen catfish så hör av dig! Hunden i munnen ingår.

Nisse&jag

Farsdag spenderade jag ute hos farmor och farfar på Genesön. Jättegod mat och rolig släkt:) Synd ba att Sverige slarvade mot Finland.

the steel-stringed




Bilder från rockforum

Vinnarna som heter Consuela.






Andra platsen fick mina kära pojkar i Later is now.








Tredje platsen fick Oscar. Jättefin låt hade han skrivit! (fick inga bra bilder)


Memories from the past, med Erik/Bobby i spetsen.





Estet1 åskådare






Saturday night

kom precis hem från Umeå. Vi hade match och förlorade med 4-3. Haha det måste låta som att vi förlorar jämt.
Nu ska jag äta och sen så ska jag in till sliperiet, och se några i min klass spela på Rockforum. Sen så åker vi nog hem till emanuel :)

Vad tycker vi om att Elin åkte ut?


Bild från igår. Tagit av berry :)

Cozy friday

Sorry att jag inte skrev något igår. Vet inte riktigt vad jag gjorde.
Det har varit en skön skolfredag. Den har innehållit fika på lundbergs, otroligt lite jobb, mario spel på samhällskunskapen och sång. Så nu hoppas jag på en bra kväll! det blir avslutning med fotbolls laget, och vi ska bowla! Fast jag är riktigt värdelös. Sen så kan jag inte hitta kameran heller. Men jag ska försöka fixa bilder ändå på något sätt. Men nu ska jag spela gitarr och sjunga jättehögt medans jag fortfarande är ensam hemma.
Fredagsmys på er alla!


It´s snowing!!

New guitar

Har fått min nya gitarr nu! Åh vad jag älskar den! Kanske mest beror på att jag har köpt den för egna pengar som jag själv har tjänat ihop. Hehe, Jag är stolt över mig själv. Annars så har det varit en ganska normal dag. Inte så mycket att säga.



Ha en mysig kväll guys!

Live from Abbey road







Good news

Hehe, jag somnade då jag kom hem från skolan. Så jag har ju inte kunnat "uppdatera" mig. Fick reda på en jättekul sak på Ensemblen. Vi ska spela på en julkonsert. Men inte med vilka låtar som helst, utan ett par nyskrivna. Vi har blivit indelade i fyra grupper, och alla har fått varsin låt på ett demo. Sen så får vi göra om låten hur vi vill :D Ska bli Superkul! Och en annan bra nyhet är att jag och Berry ska få köpa varsin gitarr med stålsträngar och uttag, för 800 spänn! Helt grymt.


Undra vilken färg det blir? Jag gissar på en vanlig, som den längst fram.

First day at school

Såg ett nytt program på SVt1 som heter "Ung och bortskämd". Helt sjukt alltså! Det var några ungdomar som fick bo i ett hus där dom skulle lära sig att städa och jobba mm. Typ alla där hade aldrig behövt städa, tvätta, göra egen frukost eller betala sina egna saker. Så sjukt bortskämda! Kolla in det någongång, haha:)
Har haft ett superbra lov! Men det var väldigt kul att få träffa klassen igen idag. Men nu måste jag träna på arbetsmiljö redovisningen som är imorgon. Godnatt :)



Hmm.. någon som har smygfotat sig själv med min mobil?

Vem älskar inte söndagar

Fy vad jag inte vill skriva min novell. Det går inte framåt. Hoppas vi får skriva på datakunskapen imorgon! Jag får flörta lite på Håkan (du med berry). Kom nyss hem från Umeå med en förlust. Känns lite halv tungt, men det var ett bra lag vi mötte.
Nä nu måste jag väl fortsätta skrivandet! Simma lugnt.


Reprisbild

Nu förstår jag verkligen Bryan Adams när han sjunger "Played it till my fingers bled" i Summer of '69. Hade släktmiddag ikväll och vi avslutade med lite allsång. Jag fick spela på dannes lite halv skeva och stålsträngade gitarr. Man behövde trycka vääldigt hårt! Så nu har jag typ blåsor på fingrarna. Nice.






Pictures

blev ingen utklädning.


















Tack alla för en jättebra kväll!

Fina människor

Ikväll är det fest hos Jennifer med själevadarna och några höglandare. Ska bli skit kul! Dom sa att det var en maskerad men att man inte behövde klä ut sig "så mycket". Så jag ska bara vara lite rockig tror jag :) Kan lägga upp en bild då jag är klar. Men nu måste jag fortsätta göra iordning mig. Ha det bra så länge!

Nattens låt


kul kväll!

Kom nyss hem från en fest i Överalnö. Riktigt kul faktiskt! Men nu är det nog sov dags. Godnatt alla glada!


Träffade bl a dom här pojkarna!

natt

Hade match idag mot ÖIB div 2. Vi förlorade med 6-10. Men vi gjorde ändå en grymt bra match med tanke på att vi är ett 95/94 lag och de är 93 och uppåt. Eller dom hade kanske tre 94or. Sen så har de ju också spelat i div 2 väldigt länge och det här är första året som de i mitt lag spelar div 3. Så jag är riktigt nöjd :) Nu så sitter jag och berry med varsin dator hemma hos mig och läker hennes hjärta.


Nightynight

Sitter och lyssnar på min Sova lista för att sådär lagomt trött. Funderade först på att fortsätta mitt novell skrivande, eftersom det har visat sig gått bäst på natten. Fast jag struntar nog i det. Känns lite små jobbigt. Men jag kan göra en deal med er. Om det visar sig att jag har lyckats och faktiskt skrivit en bra Novell om U-båtar (som är ämnet jag fick), så kan jag lägga upp den här. Det är nog ingen risk eftersom jag skriver så dåligt men..ändå, kul.

Sleep well, wake up refreshed


MorgonpiggA!

Nu ska vi dra ner på stan!


Film

Sofia och Berry sover nog.. men vi ser i alla fall på Spykids.
Innan jag kom hit så var jag på Friskis&Svettis med Lina. Riktigt skönt :) sen så kom jag då hit till sofia. Vi har ätit middag, handlat godis på kvantum och spelat mario kart på både nitendo 64 och wii :) Men nu sk jag fortsätta se filmen. Sov gott!

Hittade lite bilder på soffans dator :D







RSS 2.0