snart så

Bara för att jag skulle få njuta extra mycket av min sovmorgon hade jag två larm som ringde vid halv sju och tio. Riktigt skönt att bara fet strunta i dem och somna om. Idag ska jag och Berry gå på stan, dags för mig att kliva upp!
tess och jag.

Extra lov

Jag har lov i en vecka nu. Det betyder att jag har två stycken skoldagar kvar och sedan sommarlov. Känns ganska bra.


Söndagsfilm


Mys osv..

mothers day

åh.. jag har fikat alldeles för mycket.. Eller kan man det, Sabina Carlsson?
Nu ska jag försöka få tag i Berry så att vi kan repa inför vårat gig på lördag!


Champs 2011

Ja vad ska man säga. Barcelona är bra!



längtar efter en galen sommar

Lyssnar på The Wombats (tack catti! hade typ glömt dem..) och försöker återfå temperaturen i kroppen. Har suttit på Skyttis och sett en ganska dålig match som också blev oavgjord. Nu ska jag börja med min potatisgratte, sen blir det till att peppa inför Champions League finalen!


Goodnight you guys

Maj 2010

Kusins konfirmation



Myshelg hos limpan




Morsdag hos limpan




rep med Cable Car

Busade med högland

Hängde ute


Spelade med berry på våran teambuilding

Stek med klass 9:2


Well that's pretty much it.

stor match i moliden

Flaggorna är hissade och avslöjar sin logga med hjälp av den starka vinden. Det är utsålt, solen skiner och arenan fylls med förväntansfullt folk.
De båda lagen tågar ut under ett öronbedövande jublel och väntar på att högtalarna ska ropa ut de välkända namnen.

Men egentligen så regnar det. Jag och pappa står med 15 andra supportrar på Molidens IP. I små grupper kommer spelarna ut på planen. När matchen börjar studsar bollen omkring och spelarna halkar runt på planen.

Men vinst blev det som tur är!





Hello folks

åh vad ni skämmer bort mig med fina kommentarer...:)
Hade match igår och idag och imorgon har vi någon utmaning med skolarbetslaget där vi ska springa 4 km. Jag har kramp i vaderna.


snart skolavslutning

Vars tar all tid vägen? Seriöst vad dagarna flyger förbi. Jag hinner ju inte med någonting.
Den här skolavslutningen var dock för ett tag sedan.


oh look it's a double rainbow

Oj vad jag älskar tisdagar. De flesta av mina eget tagna "sovmorgonar" är nämnligen på tisdagar. Och den hära gången var en alldeles speciell gång. Jag missade nämnligen matte Nationella och vilket betyg jag skulle få i Arbetsmiljölära, som for the record är ett skit ämne. Men jag ska se det från den ljusa sidan för jag åt ju en superb brunch och sölade lite blåbär på min nya mjukisdress.



brunch




summerbreeze

Gick på stan en sväng efter skolan med Mikaela och Benjamin. Vi köpte Gelato och gick mest runt. Ska nog bara ta det lugnt ikväll. Men om nån vill komma och underhålla mig så är det helt ok.




Jordgubbskalas

Jag Erik och Eugene.











Jordgubbekväll




happy as a squirrel

Och det kommer jag nog fortsätta vara ett tag. Ska snart dra in till hamnen med berry och catti och ha jordgubbskalas. Wonderful!


On stranger tides

Pirates of the caribbean ikväll med berry!



beautiful girls

Jag och berry ska spela på Bredbydagen men vi har inte valt låt än.. Har någon något förslag??


almost made my day


Model: Anna Norgren
Fotograf: Hanna Hörnström

Sjuuuk


orkar inte..

The O.c

Kom nyss hem från David. Var där med några och såg O.C. Det var riktigt längesen jag såg det! Ska nog börja se det då one tree hill och gossip girl har paus, hehe. Men nu måste jag sova, match i morgon!


akustisk konsert - flygelsalen















help please

Har gjort en bra deal med pappa. Vi stod inne på skopunkten och jag drömde mig bort bland alla Converse. Pappa förstod att jag ville ha ett par med han tycker att jag har så många skor. Men då kom vi på att om jag slänger mina gamla vita (Fast de har blivit gula) Converse så kan jag få ett par nya! Lät utmärkt tyckte vi båda. Men grejjen är att jag kan inte bestämma mig vilka jag vill ha. Hjälp mig!

Höga vita

Höga mörkblåa


Höga svarta



Höga lila

Höga Mörkröda

Låga svarta

Låga vita


macbook pro

jag är på elgiganten nu och drömmer om att äga denna dator som jag använder. vore så sjukt coolt. har även provat på en ipad 2, den var inte så pjåkig

weeho


Grattis BJ också som fyller år!

Är hemma hos Sofia Hägglund nu med några brudar från klassen. Vi har ett överraskningskalas åt Hanna! :D Ska bli jätteku!. Hörs senare!
Jag och tess som snart är hemma!

Godnatt

Vart enligt mig en lyckad konsert. Berry körde gärnet på sitt solo och jag gjorde det bästa jag kunde på mina kör insatser haha. Har en massa bilder som jag ska visa någon gång! Men nu måste jag ju också skynda att skriva Grattis till Patricia Hellman som fyller år idag!


haha jag är medveten om hur vi ser ut så tro inte att jag har varit en fjortis på riktigt!
Det var med våran konfirmation.

mina byxoor...

I morse gjorde jag sönder mitt tredje par jeans på två månader, well done me. Har en akustisk konsert med alla andra esteter ikväll. jag ska dock bara sjunga i kör, yey. Nu ska jag äta pölsa.

drar till med en gammbild på mig och berry.

Blåsorblåsorblåsor

Jag har tillsammans med mitt Fotbollslag krattat en hel elvamanna plan. Usch och fy. Och inte finns det några mackor hemma heller.


Jag och hannas middag

Snor bilder av na!




wehoo

hela helgen plus idag har jag legat och pressat under solen. Underbart! Synd att jag inte får så mycket färg bara. Blir mest röd,hehe. Nä nu ska ut och lägga mig igen innan träningen!


stek

Ligger ute på altanen och solar i vårat härliga väder. Är ensam hemma så jag har det väldigt skönt :) Ikväll kommar Hanna hit och äter, sedan väntar vi förhoppningsvis lite fler gäster och sedan har Hanna och jag en sleepover. Kungligt!


hellohello

Skönt att det är fredag! Gick en sväng på stan med Berry efter skolan och köpte en bikini. Nu ska jag försöka hitta nån mat att laga sen ska jag nog vara med Hanna Öhman och några ikväll!


jag är en dålig person

Bad update och jag är ledsen men den kommer inte att förbättras ikväll, hehe.


coffeecoffee

Den här dagen har verkligen gått helt obemärkt förbi. Inget speciellt hände på skolan, ingen träning, ingenting! Och det lär inte hända nåt mer ikväll, ska bara ta en kopp kaffe nu och se 2½ men.


tomorrow


RSS 2.0