På max

Hittade en bild som jag var med på sen i fredags, på Isabells blogg. Träffade henne, Cajsa, frida linda och några till på max.
Ska kolla om jag kan få tag på fler bilder:)


Caj och frida :)

Frida&jag.
Fint.

sängen heela dagen

Vaknade först vi tio eftersom jag skulle spela fotboll, men då hade jag fått ett sms av min tränare där det stog att det var inställt pga snön. Så då somnade jag om och vaknade sedan vid tre när ante väckte mig. Sedan så har jag sett på hockey, ätit middag med lite släkt och sett fotboll. Har varit trött hela dagen!


(sneak peek)
Har också fått mitt skolfoto till mobilen. Tänker aldrig visa det för någon då jag får hem det! haha

Friday night

Blev en utgång ikväll tillsammans med brudarna. Vi startade med förfest hos Lina. Sedan så drog vi vidare till Hörnett där vi hade hoppats på en massa folk. Men det var ju det såklart inte. Efter några timmar så GICK jag, Sabina, Carro och  Lina till max. I massor av snö! Hade själv inga pengar så jag satt där och ba pratade tills vi for hem.
Lyckad kväll. Nästan.


Träffade även Erik på max.
Du din galning.

Höstlov

Den här skoldagen var sjukt lång! Vi hade matteprov direkt på morgon (ig) och en mattelektion efter som jag inte hängde med alls på. Sen så hade vi ingen Samhällskunskap så då blev det världens längsta lunch rast. Och sista lektionen var kör. Så det var en lång men lugn dag:) OCH NU ÄR DET LOOV!!!!


Maten kunde ha varit bättre..
Veggie korv och vanlig korv
.

Mat ♥

Sova,nattmat,sova,nattmat? Hmm...man kan ju inte sova med hungrig mage heller. So nattmat it is!


Undra om ante vill hänka..?




Hatar att simma

Har simmat två km idag. Dvs 80 längder. Är faktiskt stolt eftersom jag trodde att jag inte skulle klara 40. Och det blir ju inte lättare av att jag simmar på helt fel sätt och att vi var typ 50 st i poolen. Mår illa bara jag tänker på klor nu, haha :) Sen så har jag varit på träning och hade tänkt att fara på hockeyn. Men jag hade inget kort med mig så jag fick ta bussen hem.. Fast det var ändå en värdelös match.


Vi har kul på engelskan.
(Emanuel är den med flätor.)

Kärlek till sommarn ändå

Sitter och skapar en ny och förhoppningsvis awesome spellista på Spotify. Mamma har köpt lussebullar och det satt inte helt fel! Egentligen så borde jag träna inför provet imorgon, men det fungerar inge vidare. Har inte så mycket mer att säga så..byee


Biirsta snart, Liinn?

Kings

Börjar om jättelänge, så jag sitter i våran egna Estetdatasal och lyssnar på kings of convenience. Chilligt värre. Längtar mig sjuk till lovet!



Musslor?

Åh, jag älskar då mamma impulsbakar bröd till kvällsfika! Jag borde ha haft oboy till. Nu ska jag nog försöka träna på Naturkunskapen innan jag går och lägger mig! Sweet dreams everybody.


Pappa är i holland. Han MMSade sin middag. Ser ju inte gott ut!

The fur hat

Ska inte skryta men, mitt bakverk blev supergott!
Idag fick vi sluta vid tolv eftersom vi inte hade någon Arbetsmiljökundskap och flyttade fram Engelskan. Riktigt skönt! Jag och the Berry gick ner på stan och gjorde otroligt lite innan vi tog bussen hem. Jag har jätte lite att göra nu också så jag designar (mest klipper sönder) en tröja som jag kan ha på dansen imorgon. Den är lila och det står Timrå IK och Mittnordencup på den. Vi har nämnligen dans istället för Teater nu på skolan :)


Dags att ta fram vintermössan kanske?

Bakar!

Någon som är förvånad över att jag bakar cheesecake? Inte jag i alla fall. Längtar tills den är färdig!
Dagen har inte varit så speciell. Skola, hem och laga mat och sen träning. Men Datakunskapen imorse ägde! Vi satt och spelade Super Mario på Facebook hela tiden, hehe :) Nä, nu är kakan nog klar. Ha en mysig kväll!


Random bild från nån fest. Hoppas det blir nåt sånt på lovet!

Indiana Jones!

Nyss var jag jätte arg eftersom vi ska börja ha träningar på fredagar tills kl åtta, och för att mina föräldrar är maniacs. Men nu är jag på bra humör igen eftersom att jag ska baka cheesecake och se på Indiana Jones :) Sen så har jag lite press på mig att jag ska se Skönheten&Odjuret. Så jag ska försöka hinna med det innan jag går och lägger mig.



Söndag

Dagen har varit en riktig söndag. Jag har sovit super länge, städat, slappat, duschat, funderat på att göra läxa och suttit vid datorn. Riktigt skönt att bara vara helt ledig, inga tider att passa.
Det var jättemysigt hos Nora igår, vi badade vildmarksbad, åt tårta och såg på The Ring 2 :) Haha skräckfilmer är inte min starka sida! Nä nu ska jag fortsätta att lyssna på Lasse, ha en bra kväll!



bildbomb

DERBY SEGER! Fy vad skönt att spöa min gamla klubb! Speciellt min gamla tränare. Gjorde assist men inge mål. Som vanligt. Mamma och pappa for nyss till Solberg för att hälsa på morfar, så jag är ensam hemma och dunkar musik!
Ska till Nora med själevadsbrudar ikväll och fira henne:) Hon fyller år på måndag. Underbar dag!

Kommer vi ihåg?




















Det snöar!

En godisskål, ett stycke eld och musik på de. Fredagsmys!
Hade egentligen halv lovat Emanuel att komma till svedjeholmen, men jag har ingen skjuts.. Så jag ska nog bara chilla och se på Idol :)


Visby och Val Thorens. Vill vara på två ställen samtidigt!

Sitter här och äter frukost

Och lyssnar på never shout never. Perfekt start på dagen!


Ta vara på allt

Hade en man på skolan idag som överlevde från ett konsentrationsläger i Polen. Han berättade och visade en film och bilder. Riktigt sjukt att höra och se hur det var. Man börjar verkligen tänka på hur bra man har det!
Annars så har jag haft en bra dag på skolan tillsammans med Caroline:) Mycket skratt och snack! ♥


Winnerbäck-09. Haha mycket har ändrats på ett år!

Help, please?

Jag vet aldrig vad jag ska skriva på det här stället, så kan ni hjälpa mig om det behövs nåt kul här på bloggen?



Killers


Kan inte säga mer än, ren kärlek!

En bra dag

Som sagt, det var en bra dag idag!
På skolan så lärde jag faktiskt mig något på matten, tack Emanuel! Sen spelade vi på sjukhuset i ensemble grupperna. Efter skolan så var jag med ett litet gäng från min klass. Vi skulle alla fara till Norrlandsoperan i Umeå med Estet tvåorna. Medans vi väntade tills klockan skulle bli fem så var vi i lekparken och åt sen kinamat. Såg på "the holiday" i bussen. Riktigt bra film(se den om ni inte har gjort det)! Operan var bra. Fast jag är ju ingen expert på det där. Var ju min första gång. Dom visade "Dancer in the dark". Lite svår att fatta när man inte sett filmen.

Men nu ska jag sova eller nåt liknande. Bye!

















(dåligbildkvalitet.se)

Särbarn är vi

Verkar som att alla som läser min blogg vet ganska mycket om mig. Den enda frågan som känns nödvändig att svara på är väl, vad skulle du gått om du inte gick estet? :))
Svar: Jag skulle nog ha valt samhäll. Ville ju väldigt gärna gå internationalclass, men jag är väldigt nöjd med att jag tog estet :)


Birthday kid



Grattis till min fina vän och lagkapten, Hanna Öhman! ♥

Goodnight

Sitter och ser på Gossip Girl och äter Jordgubbsglass direkt ur paketet. Mycket nice. Sen så hade man ju lyxmiddag idag. Hemmagjord pölsa. Slå det om ni kan!
Men nu ska jag fortsätta med mitt serietittande, godnatt :)




questions anyone?

Jag tänkte bara kolla om någon hade några frågor? Det känns som att jag inte har berättat så mycket om bara mig i den här bloggen. Jag säger att det inte är en frågestund, för då kan jag skylla på det sen om ingen frågar något.
Såå...om du har en fråga om vadsomhelst, fråga på!



Vad vet vi om mig?

Hallelujah

Har varit i Umeå hela dagen så jag har inte hunnit skriva. Spelade innebandy men matchen vill jag helst inte tala om.
Något som jag satt och tänkte på när jag åkte bil... vem har gjort den bästa Hallelujah versionen?
Jag tycker nog att Rufus Wainwright är bäst av dom jag har hört. Några andra som jag brukar/brukade lyssna på är Imogen Heap, Kate Voegele, Damien Rice och Espen Lind Askil Holm, Alejandro Fuentes, Kurt Nilsen.
Vad tycker ni? vilken är eran favorit?



Sötnosa

Tre matcher idag.
Först så spelade jag själv en innebandy match som vi förlorade.
Sen så såg jag på fotboll på skyttis. Damlagets sista kval-match som dom vann, så nu är dom i div 1:)
Och tillslut så var jag på lyan och såg Modo vinna mot HV71 med 5-1!
Sen så var jag också på king square med familjen och åt emellan fotbollen och hockeyn. En bra dag :)


var med den här bruden på hockeyn!

i wish i was a punkrocker

Oj, nu var det längesen! Har haft så mycket för mig så jag har inte hunnit.
Idag så var jag på kvantum och sökte jobb. Gick ganska bra. Dom kände igen mig på en gång eftersom min storasyster har jobbat där,hehe:)
Nu ser jag på Idol och försöker skriva en engelska uppsats. Inväntar ett fyllesamtal från Benjamin också, det ska bli intressant:)


international suit day

Stiligt värre!

no,youre the cute ones.



Har jag en snygg kusin eller vad?

Jag är lite halvsugen på att byta header. Eller vad tycker ni?
Jag lägger ansvaret på dig. Du hörde rätt, dig Linn! Dags att ta fram kameran igen!


Im watching ya

Åh, imorn ska träna med ÅFF (inte för att jag är speciellt bra,dom behövde lite mer folk till träningarna bara). Är ganska nervös eftersom alla är så bra! Tur att hörnblad också ska med..
Sitter och verkligen försöker lära mig Slimi jimy bubby boy på guran, men det går vääldigt långsamt. Sen hjälper det ju inte att jag inte har nå tålamod alls!
Men nu måste jag dricka mitt nya Cocoste. Hör av mig senare!


Försökte göra nåt coolt

vad säger vi om Övik?

Övik är en väldigt liten stad om man tänker efter. Det händer väldigt lite, snackas väldigt mycket. Men i tre år ska jag nog stå ut. Tur att man har en bra klass. Men jag längtar ändå efter att få lämna den här stan ett tag.


Punk.

Populärmusik från Vittula

Nu har jag faktiskt börjat mitt jobbsökande! Har sökt på två stycken ICA idag. Well done me.
Men nu ska jag gå och läsa min bok. Sweet dreams.



(Ganska nice att ha mörkbrunt hår... Fast ne, jag ska nog inte färga. Inte än i alla fall.)

skank a tronic punkadelica

Har varit ute och vandrat i skogen med min familj. Ganska mysigt. Men det vart typ bergsklättring för mig och Ante på vägen hem. Vi skulle ta en genväg.
Just nu så sitter jag och filar på Mario kart love song på gitarren. Men ska nog ta och duscha nu.


Lullaby-Hoffmaestro&Chraa

Picnik

Haha sara och sofia, jag ska inte färga;) har iallafall inte planerat något sådant! Lekte bara lite.

Och för er som vill veta så har jag gjort det här på Picnik. Men om man vill spara bilden så är det inte gratis. Vissa funktioner på picnik är gratis och vissa inte. Den här funktionen måste man ha premium för att kunna spara! Men man kan ju alltid prova på sidan utan att spara :)







Jag är ju inte världens bästa redigerare men..

Haha vad tycker ni?

Blond var för fult för att visas! Sen så gick det inte att få riktigt svart.


Pics

Jag har inga värdiga bilder från min kamera så jag tog tre stycken av hella :)









Nån frågade vad hemsidan hette där man kunde köpa Emanuels tröjor. Men han har tagit bort den för att han ville göra en egen, bättre sida. Jag kan lägga upp den då den kommer :)

Gameday

Har match idag så jag hinner inte lägga in bilder än. Fast igentligen så orkar jag inte heller hehe. Min första seriematch med mitt nya moälven! Spännande.
Ikväll så blir det Fjällräven center. Hoppas att dom kan vinna även fast dom inte möter Frölunda.


Gamla Moälven.

Brudkväll

Ska vara med tjejerna ikväll hos Patricia. Skriver senare eller imorn och visar bilder:)
Fredagsmys riktigt nu hörrni!


a lot of music

Det var en konsert på Nola idag. One man freak show. Dom var grymma. Finns inte mer att säga.

Och Hoffmaestros nya album är bra. Kolla in det!




Hoppas på en superbra helg

Idag var en sån här jobbig dag då allt inte vill vara som jag vill att det ska. Och satan vad det blåser!
Nu sitter jag och vill att mitt hår ska bli lockigt, men det verkar inte vilja samma sak. Jag kan ju alltid hoppas på att det blir fint så jag slippet platta det imorgon. Men hur stor chans är det liksom?





Är jätte sugen på vinter! Tänk er en massa snö, Jul och slalom.

Inget får mig att gråta lika ofta


Gott folk, ni borde se det.

weheeyy

Idag har varit en bra dag. God mat, chill skola,stan med Linn och Modo vinst. En tisdag kan nästan inte bli bättre.
Nu ska jag avsluta denna fina dag med lite nya OTH avsnitt som Linn så fint langat till mig. Awesomenight på er.


Två av stjärnorna i Es1a

Daniel Adams-Ray



Jag tycker det är bra att han och Linnros inte är Snook längre.

Fooled you

Eller ja, vissa. Nej jag har inte klippt mig:) Skit kul då Sabina ringde och frågade.

Är hemma från Skellefte nu. Vi kom inte vidare men vi spelade väldigt bra första matchen! Men nu är det slut på fotbollssäsongen tror jag.




Bruno Mars

Många har säkert sett den här på Kenzas blogg men..


Visste ni att det är han som har skrivit Right Round(Flo rida) och Wavin Flag(K'naan)?

Till Skellefte kl 07:00

Nu blir jag borta hela helgen igen, men det är fotboll den här gången! Ska spela Sm-kval i Skellefteå.
Önska oss lycka till!


nå?


RSS 2.0