Visby - Innergårdsmys


jag lever

I allra högsta grad dessutom! Har varit på Umeå Fotbolls festival och lirat. Gick dock inte lika bra som förväntat men så måste det ju också vara någpn gång! Nu ska jag se lite Lost.

sjösättning

Nu är vår båt äntligen färdig fixad! Ska ut till farmor och farfar och sjösätta'n nu! Och det betyder att vi snart kan åka till Trysunda och tälta med klassen! Yeey!
Jag och andreas på Gotland

haha ös


hhhhome

Nu är jag hemma efter en mycket härlig semester! Ska lägga upp lite bilder så fort jag orkar (vilket inte är just nu). Bilden nedan är från gårdagens vistelse vid Blå lagunen. Kungligt!

i am in wisby

Det är sant som det är sagt. Blev dock inte bjuden på strålande sol som jag hade förväntat mig men det kommer väl! Nu ska jag nog sova tror jag. Eller ja, vi får se helt enkelt. Funderar på att fara ut och springa ganska tidigt imorgon så det är nog en bra ide.


mina fina husvärdar

har ändå inget att göra

Juni 2010
Nödtältning med berry
Nån slags fest hos hella
Avslutningsmiddag och fotning med Olof och hella.
Skolavslutning/studenten
Midsommar hos Spires

Drar till visby imorgon. See you later.



Ut och spela fotboll

Ska ut på gatan med min kära vän och lira lite! Have a good day
Visby om 5 dagar!

barnvakt

Jag och pappa inhandlat allt som kan behövas inför en voffel lunch. Nu är det bara barnen(mina kusiner) som fattas! Idag har jag även fått min lön från sommarjobbet och fixat ett nytt pass som blev sjukt fult. Men nu är det lek-dax!
Söt ungar

ingen dålig kväll

Var nyss ute och sprang i västerhus. Kan säga att det var mycket behövligt efter min sabbatsvecka från träning! Ikväll ska pappa och jag äta Friterade frittar och marinerat älgkött samtidigt som vi ska se Fotbolls VM. Inte dåligt alls!
finaste brudarna

typ världens finaste

Veronica Maggio - Snälla bli min

hp

Efter en lång väntan är det äntligen dax att se Harry Potter och Dödsrelikerna del 2! Jag är sjukt nyfiken på hur filmatiseringen har blivit, har nämnligen läst boken. Ska se både del 1 och två på bio ikväll så det blir en lång biokväll!

Mammas nya kille

Sitter bara hemma med min inkompitenta dator och lyssnar på Mammas nya kille på p3. Idag har jag och pappat varit på dator jakt. Gick sådär men vi ska försöka igen någon dag. Det jag egentligen väntar på är att vår båt ska bli färdig lagad så att jag kan besöka trysunda snart! Nu måste jag laga mat så jag sen hinner i tid till Hamptjärn för att umgås med klassen!
Jag och mina män.

ser redan fram emot nästa år!

Jag kan inte släppa hur kul vi har haft det! Nästa år så gör vi om det och då blir det förhoppningsvis lika bra. Just nu känns det ganska oslagbart eftersom vi träffade så sköna människor och gjorde så roliga saker. Men det kan vi nog nästa år med :)
Day #9: Your favorite original character (Mickey, Minnie, Donald, Goofy, etc.):
Mickey

home

Nu är jag hemma efter en av de bästa helgerna i mitt liv må jag säga! Eller ja, fredag och lördagen var kungliga men idag var en av de jobbigaste dagarna någonsin, haha. Orkar inte ladda upp alla bilder just nu men de kommer!

gatufesten

I dont know about you men i helgen besöker jag i alla fall till Sundsvalls gatufest. Ska bli sjukt kul! Sitter bara och räknar minuter tills jag drar!
Midsommar

Hej, jag är hemma igen!

kort sammanfattat(jag har brottom). Jag har fiskat, misslyckats med att fiska,sett en säl,badat super mycket,solat,myst och säkert fler kul saker. Nu ska jag in på stan och se Orup eller nåt.

hamptjärn

Jag ska ut till Linn. Have a good day folks!

hamptjärn


perfekt lördag

Hade riktigt kul igårkväll! Först var jag med anna på skyttis och spelade några låtar. 250 spänn rakt i fickan! Sedan drog jag ut på Hornön och besökte  en 50års fest som innehöll mycket dans. Jag fick även sjunga Brown eyed girl :d Sedan tog jag och Linn ett nattdopp vid ett.
Harmonica solo haha.

fin vädre

Snart drar jag och Berry in till stan. Jag har sockar och tjocka skor!

hamsteer

Idag var det vår sista arbetsdag! André och Rickard köpte varsin hamster. Torsten och Hulkoff. Annars hände det inte så mycket mer. Ikväll är det sommarfest i hamnen. Hoppas det inte regnar!

RSS 2.0