Yeah, you!

Jag vill bara tillägna ett inlägg till den trogna skara läsare som följer den här bloggen. Ni är små guldklimpar allihop! Det finns tider då jag har funderat på att sluta men nae, ni är för gulliga. Att någon ens vill läsa mina inte så noga valda ord är för mig ett under, så thankyou very much you lovely people!

Kreativt skrivande

Sitter och analyserar lite gamla Sommar i P1 program för att mitt eget inte ska bli helt värdelöst. Men det är helt omöjligt att skriva som de har gjort. Jag har inte ett super coolt intressant liv att skriva om, jag har inte gjort massa balla saker att klottra ner. Får väl helt enkelt bli en massa fakta om mig själv som jag bara drar ut på. Kanske en och en annan historia.
Hos sara i lördags

Breaking news med Filip och Fredrik


De här människorna alltså.. Haha! Två av mina favorit svenskar, helt klart.

The city that never sleeps

Hur grymt vore det inte att spatsera runt vid Time square, ha picnik eller åka skridskor i Central park(beroende på årstid), shoppa i Manhattan och skrika sönder på Madison square garden!
Och hur coolt vore det inte att springa The new york marathon??







See you soon..

höst radio program

Min ugglemugg är full med te och det ligger mackor bredvid. Kan bara betyda en sak. Plugg!
Ska skriva ett sommar i P1 radioprogram, om alla vet var det är. Ska vara 45 minuter långt och 15 av det ska vara musik. Blir svårt att skriva om ett ointressant liv som mitt.

Hörnta-Sabban

Vet inte om jag lever länge till. Lär ju förblöda av allt näsblod. Gårkvällen var trevlig (förrutom näsblodet). Får tacka Savannah och alla som var där!

sjuk som i jättesjuk

I morse var jag inte på ett trevligt humör. Jag var sjukt trött! Kom först av alla i min klass så utan att bry mig om förbigående människor la jag mig på en bänk vid skåpen och sov, ytterst lite. Var väldigt grinig då alla började komma. Men efter att ha fått i mig nässpray, Alvedon och en dos håkan fallander var allt mycket bättre!

let's go

Just det, skola imorgon. Jag kan verkligen inte tro det. Känns helt overkligt faktiskt.
Jag har ju så mycket sommar kvar i mig!

moneey

Eftersom jag jobbade hela förra veckan med fotbeollsskolan och som domare så tjänade jag ihop en liten hacka. Men när jag och Linn kom hem från staden igår fanns det inte mycket kvar haha. Vart lite förvånad själv eftersom jag hade tänkt spara en del.
new shoes

Söndag

Känner mig faktiskt bättre idag. Kan i alla fall prata nu. Ska förmodligen till järved ikväll och hitta på något. Och SNART BÖRJAR SKOLAN. Shit. Känns kul ändå, att träffa klassen (♥). Jag och alla i min klass verkar vara de enda som "längtar" till skolan.
Jordgubbsdagen.

jävla förkylning

Jag är så himla sjuk. Orkar verkligen inte.. Okej, jag är inte döds-sjuk men det är fortfarande synd om mig. Skulle egentligen följa på en till kräftskiva men istället blev jag lämnad ensam hemma. Är nog lika bra det.
Nu sitter jag här i min ensamhet ochäter spaghetti och köttfärssås samtidigt som jag ser Fotboll.


goodnighty

Kom nyss hem efter en intressant kväll i två olika delar av Ö-vik. Bonäset och Domsjö. Om jag ska avgöra vad som var bäst så röstar jag nästan på Bonäset! Fast Domsjö var kul det med. Nu är jag Jävel-trött och borde antagligen sova med tanke på att jag ska döma en match kl 9 imorgon.

breakfast

Det här kallar ja frukost! Sjukt gott och lite vardagslyxigt med kaffe, haha. Idag är sista dagen med de små monstrena. Känns riktigt bra faktiskt. Nej, nu måste jag börja äta!

eldorado

sitter just nu och äter min burk med snabbnudlar (tillsätt bara kokande vatten) från Eldorado. Mamma blev helt crazy igår på willys så nu är vi dränkta i Eldorado konservburkar och nudlar.
Berry, snart köper väl mamma en massa köffe också..

skype

Nu har jag en ny dator och jag älskar att jag kan ta den vars jag vill utan sladd. Min gamla kunde nämligen inte vara utan sladd. Just nu sitter jag och  skypar med Linn, kan bli en vana! Har inte haft webcam förut hehe :d
Har inga bilder än!

love it


åreeeee

Fy vad jag blev sugen på att åka! Åre, sol och puder *dröm*.

oj oj

Jag är så trött och less och hungrig! Det här var bara första dagen.. Hur finns det en möjlighet att jag ska orka haha..
På den här tiden var det andra bullar!

Music is in my soul

Känns plötsligt helt fantastiskt jobbigt att måsta "arbeta" i en hel vecka. Och att skolan börjar veckan därpå. Men men... ska FÖRSÖKA engagera mig lite bättre i år.

Söndag

Har inte gjort så mycket annat idag än att vara på ett möte inför Fotbollsskolan som börjar imorgon. Hade tänkt besöka Berry men maten blir ju aldrig klar någon gång.. Min familj är för upptagna med att se premier league.
Är det någon som ser matchen btw? Tveksamma målvakts insatser hos Manchester U. Inte lovande inför säsongen!
Lånade en bild från Sara Öberg. Den är från fredagkvällen hos patricia!

kräftskiva

Åt nog mer kräftor igår än vad jag någonsin gjort. Vi kämpade oss tappert igenom de båda skålarna trots vårt låga antal av personer.
Nu till veckan ska jag och berry vara ledare för pojkar 7 år på fotbollsskolan. Blir spännade att se hur det slutar..

jag och hörnis på umecupen

Vart inte så mycket till kräftskiva igår pga att det helt enkelt inte fanns kräftor. Och jag verkade va den enda som inte visste det haha. Men det var kul ändå! Lägger upp bilder senare då min kamera lever igen.

Kräftskiva med B-rudarna


Snällare hund är svårt att hitta

Kommer att sakna henne så otroligt!

Utkast

Jag är
  • Lagomt pank
  • Trött
  • Nybliven ägare till ett par snygga(billiga) jeans
  • Kluven över om det är sommar eller höstkläder som gäller
  • Sugen på kräftor
  • Lite otaggad för fotboll i regn
  • Mer taggad för en Lostkväll
(det var meningen att det här skulle komma upp innan min match men då var klockan plötsligt samling. Och just det. Går inte att ladda upp bilder igen så ni får en fin melodi)

en onsdag

Idag följde jag med Hanna in till staden och gjorde lite ärenden. Sedan träffade vi Marcus och Boaz och åt en väldigt god thaibuffé! Vi gick vidare mot villaparken där jag förlorade i minigolf som förresten är en världelös sport.
Funderar på att ta en löptur eftersom min kondition är katastrofal!

soccer

Igår var jag för första gången på länge utanför mitt hus, Kändes det som. Hälsade på hos Nora tillsammans med Hanna och Hella. Vi såg på film och tvångsmyste med Noras nya katt :)
Idag är det gameday med Domsjö och vi möter Arnäs så det blir nog spännande. Kom och titta vettja!
Min söta kusin(vänster) som också var i Umeå!

no not jealous at all

"18 månader men älsklingen!"

"jag älskar dig så sjukt mycket!"


"Fem underbara månader med dig!"
_____________________________________________________________________________________


Nejdå, facebook får mig inte på dåligt humör.


svettigt värre


songwriting can make you kinda exposed

Gör mitt bästa men jag blir aldrig riktig klar.

2 AM and I'm still awake, writing a song
If I get it all down on paper,
it's no longer inside of me, Threatening the life it belongs to
And I feel like I'm naked in front of the crowd
Cause these words are my diary, screaming out loud
And I know that you'll use them, however you want to


Norge

Några norska killar bodde på samma skola som oss i Umeå. De hade minneskonserter för sitt land på kvällarna. Något av det finaste jag varit med om. Är glad för att jag fick vara med!

umeå fotbolls festival - bildbomb


Man U against Man C

Var nyss ute och sprang (!) och sitter och ser fotboll
tillsammans med Andreas. Om jag skulle gissa åldern
på Sir alex skulle jag aldrig gissa på 69 som är hans
riktiga ålder. Stört.

music is my saving

Kollade just igenom arkivet här på bloggen. Fy vad tråkig jag har blivit! känns det som i alla fall. Jag var mycket roligare (enligt mig själv) i höstas!
Börjar på riktigt sakna Es1a (till hösten 2a). Men jag känner mig fortfarande inte redo att lämna sommarlovet. Känns som att jag är i nåt slagt mellanland av ledighet och skola, sommar och höst. Är jag den enda? Nåja.. jag kan fortfarande inte ladda upp bilder så det här är ungefär så roligt som det här inlägget kan bli!
PEACE

wohoho

Jag kan fortfarande inte ladda upp bilder av någon anledning.. men jag har underbara nyheter! Vi vann vår "serie finel" mot BIK idag som ligger tvåa. SÅ nu har vi fem poängs ledning i div 3!
Time for dinner, ha en mysig lördag!

thinking of winter


friidrott på tvn

Reprisen från ett lopp rullar.

Mamma- Kik hur han spring!
Andreas- Riktigt kobent!
Mamma- Han springer ju som en ren!
Pappa från köket- Haha, precis som en ren framför bilen. Bra analys där!



Moliden-Gottne

Min dag har i princip bestått av att sitta vid datorn, spela musik väldigt länge och halvhjärtad städning. Lite senare ska jag till Moliden och se ett fotbollsderby som heter duga. Det går btw inte att ladda upp bilder. How sad. Får ta en ifrån arkivet!
Jag och kusiner i saknade solberg.

Jag har tältat med esteter och nu är jag trött som fan!

Wisby

Visby II

Ganska fullt på Tofta.
Karamellboden. My fav!

RSS 2.0